Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Συχνά ερωτήσεις

June 4, 2016

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συχνά ερωτήσεις

Συχνά ερωτήσεις

 

Ο αγαπητός πελάτης, παρακαλώ ελέγχει το ακόλουθο RFQ πρώτα εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με μας ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εμείς: το sales@nswprinting.com. Θα απαντήσουμε σε σας το συντομότερο δυνατόν.

 

 

Προϊόντα & υπηρεσίες

 

1. Είναι σας ένας κατασκευαστής ή εμπορικές συναλλαγές επιχείρηση;

Απάντηση: Είμαστε συσκευάζοντας κατασκευαστής εγγράφου της Κίνας κορυφαίος, ο οποίος έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα. Το εργοστάσιό μας έχει περάσει ISO9001 και το πιστοποιητικό QS, η ποιότητά μας μπορεί να εξασφαλιστεί πλήρως.

 

2. Πώς τοποθετώ μια διαταγή;

Απάντηση: Ακριβώς μας δώστε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το damon@nswprinting.com, οι επαγγελματικές πωλήσεις μας θα σας καθοδηγήσει μέσω των διαδικασιών εισαγωγής και εξαγωγής. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σελίδα διαδικασιών διαταγής μας για να μάθετε περισσότεροι.

 

 

3. Θα μπορούσα να αρχίσω τη μικρή ποσότητα ως δοκιμαστική διαταγή, τέτοιες όπως 500 PC - 1000 PC;

Απάντηση: Είμαστε ένα εργοστάσιο τα συσκευάζοντας προϊόντα εγγράφου, τα όλα προϊόντα μας προσαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη μας. Η αμοιβή οργάνωσης για τις μηχανές μας για τη μαζική παραγωγή είναι υψηλή, έτσι είναι καλύτερο να αρχίσει σε 3000pcs για τη μαζική παραγωγή. Εάν θέλετε να ελέγξετε την ποιότητα και την υπηρεσία, θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτής για σας συμπαθούμε τη διαταγή δειγμάτων.

 

4. Εγώ δεν μπορεί να βρεί το ύφος Ι κιβωτίων η ανάγκη, έτσι θα έπρεπε εγώ να κάνει τι;

Απάντηση: Όλο το προϊόν στις εικόνες είναι ακριβώς για την αναφορά σας. Είμαστε επί παραγγελία τυπωμένος συσκευάζοντας κατασκευαστής. Θα κάνουμε τα κιβώτια σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και το σχέδιό σας. Μπορείτε είτε να μας στείλετε ένα δείγμα για την αναφορά είτε να μας δώσετε το έργο τέχνης της συσκευασίας που χρειάζεστε.

 

5. Μπορώ να έχω τα δείγματα για να έχω έναν έλεγχο;

Απάντηση: Όσον αφορά στο δείγμα, υπάρχουν δύο επιλογές. Κατ' αρχάς, θα μπορούσαμε να παρέχουμε τα ελεύθερα δείγματα που πρέπει για σας να ελέγξουμε την ποιότητα και πρέπει να πληρώσετε για τη σαφή αμοιβή. Δεύτερον, μπορούμε να κάνουμε ένα προσαρμοσμένο κιβώτιο δειγμάτων για σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Η προσαρμοσμένη αμοιβή δειγμάτων είναι για USD$150 ανά σχέδιο συν τη ναυτιλία της αμοιβής. Μπορούμε να το κάνουμε όπως τι θέλετε.

 

6. Μπορώ να πάρω την τιμή αυτού του προϊόντος;

Απάντηση: Η τιμή είναι βασισμένη στην ποσότητα, την προδιαγραφή και το σχέδιο. Προτού να αναφέρουμε την τιμή, πρέπει να επιβεβαιώσουμε αυτές τις λεπτομέρειες. Παρακαλώ στείλετε αυτές τις λεπτομέρειες σε αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το damon@nswprinting.com για να πάρει το απόσπασμα τώρα.

 

7. Είναι η τιμή σας ανταγωνιστική;

Απάντηση: Είμαστε ένα υψηλής ποιότητας επί παραγγελία συσκευάζοντας κιβώτιο εγγράφου και προμηθευτής τσαντών εγγράφου στη νοτιοανατολική Κίνα, εντοπίζω σε Guangzhou (καντόνιο). Έχουμε τον πολύ αυστηρό ποιοτικό έλεγχο για να αφαιρέσουμε τα κακά κιβώτια πριν από τη ναυτιλία. Επίσης, χρησιμοποιούμε μόνο τα υψηλής ποιότητας υλικά εγγράφου για την εκτύπωση. Το απόσπασμα τιμών μας είναι συνήθως 5-10% υψηλότερο από τους περισσότερους προμηθευτές. Δεν παρέχουμε τα φτηνά κιβώτια.

 

8. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε το έργο τέχνης σχεδίου για μας;

Απάντηση: Συνήθως παρέχουμε τους πελάτες μας τα ελεύθερα πρότυπα dieline για τους για να βάλουμε το έργο τέχνης τους σε το. Από την άποψη του σχεδίου, η κύρια επιχείρησή μας είναι τώρα για τη λύση εκτύπωσης και συσκευασίας. Ο σχεδιαστής μας μπορεί να βοηθήσει εσείς τελείωσε το σχέδιο αλλά είναι καλύτερο ότι έχετε το σχεδιαστή σας για να δημιουργήσετε το έργο τέχνης για σας.

 

9. Πόσο σύντομα μπορείτε να τελειώσετε τη μαζική παραγωγή;

Απάντηση: Για την παραγωγή δειγμάτων, θα διαρκέσει περίπου 5-7 ημέρες. Για τη μαζική παραγωγή, θα διαρκέσει περίπου 12-18 ημέρες αφότου τελειώσατε την προκαταβολή πληρωμής. Εξαρτάται επίσης από την ποσότητα. Οι πωλήσεις μας θα συνεχίσουν την πρόοδο και θα σας ενημερώσουν προτού να τελειώσουμε.

 

10. Ποια είναι η σειρά προϊόντων σας;

Απάντηση: Είμαστε συσκευάζοντας κατασκευαστής εγγράφου της Κίνας κορυφαίος τυπωμένος συνήθεια. Τα προϊόντα πυρήνων μας περιλαμβάνουν τυπωμένα τα συνήθεια άκαμπτα κιβώτια, συσκευάζοντας κιβώτια εγγράφου, τσάντες εγγράφου, σωλήνες εγγράφου, περιοδικό/εκτύπωση καταλόγων, βιβλιάρια/φυλλάδια που τυπώνουν, ευχετήριες κάρτες, και ούτω καθεξής. Για διευκόλυνση των πελατών για να αγοράσουμε τα προϊόντα και αποτελεσματικά εκτός από το χρόνο, έχουμε τα εργοστάσια συνεργατών μας που μπορούν να προσφέρουν τα σχετικά προϊόντα όπως τυπωμένο το συνήθεια έγγραφο ιστού, microfiber υφάσματα, και σακούλες, ετικέττες ταλάντευσης, διαφανής πλαστική συσκευασία.

 

 

Αποστολή & παράδοση

 

1. Πόσο γρήγορα είναι η παράδοσή σας; Πόσο είναι η στέλνοντας αμοιβή σας;

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται πλησίον στο λιμένα Guangzhou (καντόνιο) και έχουμε την επιχείρηση φορτίου συνεργατών μας εδώ κοντά. Μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο στο χειρισμό των προϊόντων στην επιχείρηση φορτίου μας και μπορούμε επίσης να στείλουμε από τα προϊόντα πιό γρήγορα. Προσφέρουμε την αποστολή θάλασσας, την αποστολή αέρα, και την αποστολή τραίνων για τη μαζική παραγωγή. Η επιχείρηση φορτίου μας δέχεται και τους τρόπους ναυτιλίας LCL και FCL, έτσι μπορούμε να σας παρέχουμε μια ανταγωνιστική τιμή ναυτιλίας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε την επιχείρηση φορτίου των πελατών μας εάν έχετε τις αποστολείς φορτίου σας.

 

 

2. Ποιες επιλογές παράδοσης είναι διαθέσιμες;

Προσφέρουμε την αποστολή θάλασσας, την αποστολή αέρα και την αποστολή τραίνων για τη μαζική παραγωγή. Μπορούμε να στείλουμε τη μαζική παραγωγή στον κοντινό λιμένα της διεύθυνσής σας έτσι ώστε μπορείτε να πάρετε τα στοιχεία και να κάνετε την εκκαθάριση με το μεσίτη σας. Επίσης, μπορούμε να παραδώσουμε τα αγαθά στη διεύθυνσή σας άμεσα.

 

 

Πληρωμές & τιμολόγια

 

1. Πόσο είναι τα προϊόντα σας;

Η τιμή προϊόντων θα είναι εξαρτημένο μόνος σου σχέδιο και η ποσότητα. Ακριβώς μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο damon@nswprinting.com για να πάρετε την αναφορά τώρα.

 

2. Πώς μπορώ να πληρώσω;

T/T η πληρωμή προτιμάται επειδή είναι γρήγορο και κατάλληλο. Αφότου επιβεβαιώσατε το δείγμα, μπορείτε να πληρώσετε την κατάθεση 50% για τη μαζική παραγωγή. Όταν όλα τα αγαθά τελειώνουν, πρέπει να μας στείλετε την πληρωμή ισορροπίας προτού να στείλουμε έξω τα προϊόντα. Όσον αφορά στη μικρή αμοιβή δειγμάτων, μπορείτε να πληρώσετε μέσω PayPal δεδομένου ότι οι αμοιβές συναλλαγής είναι χαμηλότερες.

 

 

Επιστροφές, επιστροφές ποσού & εξυπηρετήσεις πελατών

 

1. Εκεί κάνει λάθος κάτι με τη διαταγή μου, τι εγώ κάνει;

Δουλεύουμε σκληρά για να σιγουρευτούμε η διαταγή ότι σας παράγεται στα υψηλά πρότυπα μας. Η μαζική παραγωγή θα ταιριάξει με το δείγμα που επιβεβαιώσατε πριν. Στο απίθανο γεγονός ότι βρίσκετε κάτι λανθασμένο, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και εξηγήστε το ζήτημα. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να το επιλύσουμε προς την ικανοποίησή σας.

 

2. Μπορώ να ακυρώσω τη διαταγή μου;

Μόλις ελέγξετε έξω, η διαταγή σας θα αρχίσει και διαδικασία από τα διαφορετικά τμήματα επιχείρησής μας. Δεδομένου ότι όλες οι διαταγές μας είναι επί παραγγελία και συνήθεια που τυπώνεται, δεν είναι δυνατό να ακυρώσει η διαταγή σας μόλις αρχίσουμε. Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι όλα είναι σωστά προτού να αρχίσουμε την παραγωγή.

 

 

3. Έχω παρατηρήσει ένα λάθος, μπορώ εγώ να αλλάξω τη διαταγή μου;

Παρακαλώ ελέγξτε το σχέδιό σας προσεκτικά πριν από τη μαζική παραγωγή. Καθιστάμε τη μαζική παραγωγή βασισμένη στο δείγμα που επιβεβαιώσατε πριν. Επίσης, πριν από τη μαζική παραγωγή, θα στείλουμε το σχέδιο για να σας αφήσουμε να ελέγξετε πάλι. Παρακαλώ ελέγξτε όλες τις λεπτομέρειες όπως τους αριθμούς τηλεφώνου, τις ημερομηνίες, τους χρόνους, τις διευθύνσεις, τις τιμές και την ορθογραφία προτού να την επιβεβαιώσετε. Εάν επισημάνετε ένα λάθος αφότου αρχίζουμε τη μαζική παραγωγή, κατόπιν λυπόμαστε ότι δεν θα είμαστε σε θέση να το αποκαταστήσουμε. Ή θα χρεωθείτε για τα λάθη.

 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+8618620200477