Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Τύποι διπλωμάτων του παραθύρου

April 25, 2021

τελευταία εταιρεία περί Τύποι διπλωμάτων του παραθύρου

     Διπλώνοντας τα κιβώτια είναι μια βάση στο συσκευάζοντας προϊόν όλος ο κόσμος για δεκαετίες, και δικαίως έτσι. Όχι μόνο επειδή είναι προσιτοί και εύκολο να συγκεντρωθούν, αλλά και κάνουν τα προϊόντα σας να φανούν πολύ καλύτερα από πριν. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι διπλώνοντας τα κιβώτια είναι ευπροσάρμοστα και ακόμη και εργασία μεγάλη σε κάθε βιομηχανία. Τον του οποίου τύπο προϊόντος στέλνετε, ένα διπλώνοντας παράθυρο μπορεί πιθανώς να βοηθήσει να το προαγάγει και να προστατεύσει. Αν και υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι παραθύρων διαθέσιμων, δεν θα πάτε ποτέ στραβά με αυτό το βασικό παράθυρο. Από την αιτία, διπλώνοντας τα παράθυρα έχουν διάφορους τύπους στη μορφή ή δομή, σε αυτήν την μετάβαση, περιγράφουμε τους 6 πιό κοινούς τύπους τους για σας για να μάθουμε και να επιλέξουμε από.

 

1. Ευθύ και αντίστροφο κιβώτιο πιετών
Δύο από τα πιό κοινά κιβώτια είναι ευθεία και αντίστροφη πιέτα. Η ευθεία πιέτα ουσιαστικά σημαίνει ότι τα χτυπήματα στην κορυφή και το κατώτατο σημείο του χαρτοκιβωτίου διπλώνουν στην ίδια κατεύθυνση. Αφ' ετέρου, η αντίστροφη πιέτα είναι παρόμοια με την ευθεία πιέτα, εκτός από τις πτυχές χτυπημάτων στις αντίθετες κατευθύνσεις. Από την πτυχή του υλικού κόστους, το αντίστροφο κιβώτιο πιετών θα σώσει περισσότερο υλικό εγγράφου, κατά συνέπεια η τελική τιμή θα είναι χαμηλότερη. Από την πτυχή έξω να κοιτάξει, το ευθύ κιβώτιο πιετών θα φανεί καλύτερο επειδή δεν μπορείτε να δείτε τη ραφή από την μπροστινή πλευρά.

 

 

2. Κατώτατο κιβώτιο κλειδαριών
Οι επιχειρήσεις που έχουν βαρύτερο ή ογκωδέστερα στοιχεία, όπως τα κεριά ή τα καλλυντικά προϊόντα, επιλέγουν συχνά ένα κατώτατο κιβώτιο κλειδαριών για τη δύναμη. Υπάρχουν παραλλαγές του κατώτατου κιβωτίου κλειδαριών, αλλά θα έχουν χαρακτηριστικά ένα κατώτατο σημείο που παραμένει σφραγισμένο από τα χτυπήματα που κλειδώνουν από κοινού. Αυτός ο μηχανισμός διαμορφώνει μια ισχυρότερη βάση.

 

3. Κιβώτια τελών σφραγίδων
Παρόμοιο με το κατώτατο κιβώτιο κλειδαριών, ένα σφραγισμένο τέλος είναι ένα ακόμα ισχυρότερο χαρτοκιβώτιο που εξασφαλίζει ασφάλεια προϊόντων. Τα χαρτοκιβώτια τελών σφραγίδων παραμένουν σφραγισμένα χρησιμοποιώντας μια κόλλα. Αυτά τα χαρτοκιβώτια είναι πιό κοινά για τα προϊόντα που πρέπει να σφραγιστούν κατά την διάρκεια της αγοράς. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τα δημητριακά, μπισκότα, το κατοικίδιο ζώο μεταχειρίζεται, και καθαρίζοντας προμήθειες.

 

4. Κιβώτιο πιετών και γλωσσών
Αυτό το ύφος συγκεντρώνεται γενικά, γεμίζουν, και σφραγίζεται με το χέρι. Επίσης όπως την κλειδαριά, η πιέτα και το κιβώτιο γλωσσών σχεδιάζονται για να αντισταθούν τον τραχύ χειρισμό χωρίς αποσύνδεση.

 

5. Κιβώτιο κρεμαστρών
Ψάχνοντας έναν μεγάλο τρόπο να ενισχυθεί το αγαπημένο κατάστημά σας σώστε το διάστημα ραφιών; Στέλνοντας μεμονωμένα στοιχεία ή μικρότερες batch στα καταστήματα ή τους πελάτες; Ένα κιβώτιο κρεμαστρών είναι μια έξοχος-κατάλληλη επιλογή, η οποία κλείνει από τη μία πλευρά και έχει έπειτα ένα μικρό διάστημα γάντζων σε άλλο, έτσι μπορεί να κρεμάσει από τις ράβδους μετάλλων στα καταστήματα. Ιδανικό για τα μικρά κομμάτια της τεχνολογίας, των εργαλείων, και ακόμη και μερικών καλλυντικών!

 

6. Κιβώτιο μαξιλαριών

Ο ακόλουθος είναι μια μοναδική μορφή και χρησιμοποιείται για τα καλλυντικά κιβώτια συνήθειας, τα κιβώτια τροφίμων συνήθειας (κιβώτια καραμελών συνήθειας), και τα λιανικά κιβώτια συνήθειας.

      Τώρα ξέρετε τις διαφορετικές μορφές και τις χρήσεις μερικά από τα κοινά διπλώνοντας κιβώτια. εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να αξιολογήσετε ποιος τύπος θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σας. Τα όλα κιβώτιά μας είναι πλήρως εξατομικεύσιμα, και τα προϊόντα σας αξίζουν να έχουν τη μεγάλη συσκευασία. Εκπλήξτε τους πελάτες σας με τα κιβώτια που διακοσμούνται με το λογότυπό σας, χρώματα εμπορικών σημάτων, και τα σχέδια αντί του δοσίματος τους ακριβώς ενός κανονικού σαφούς κιβωτίου.

2021.4.23 από το Jessie

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+86 18620200477