Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου

April 25, 2021

τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου

     Διπλώνοντας τα κιβώτια είναι μια βάση στο συσκευάζοντας προϊόν όλος ο κόσμος για δεκαετίες, και δικαίως έτσι. Όχι μόνο επειδή είναι προσιτοί και εύκολο να συγκεντρωθούν, αλλά και κάνουν τα προϊόντα σας να φανούν πολύ καλύτερα από πριν. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι διπλώνοντας τα κιβώτια είναι ευπροσάρμοστα και ακόμη και εργασία μεγάλη σε κάθε βιομηχανία. Τον του οποίου τύπο προϊόντος στέλνετε, ένα διπλώνοντας παράθυρο μπορεί πιθανώς να βοηθήσει να το προαγάγει και να προστατεύσει. Αν και υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι παραθύρων διαθέσιμων, δεν θα πάτε ποτέ στραβά με αυτό το βασικό παράθυρο. Από την αιτία, διπλώνοντας τα παράθυρα έχουν διάφορους τύπους στη μορφή ή δομή, σε αυτήν την μετάβαση, περιγράφουμε τους 6 πιό κοινούς τύπους τους για σας για να μάθουμε και να επιλέξουμε από.

 

1. Ευθύ και αντίστροφο κιβώτιο πιετών
Δύο από τα πιό κοινά κιβώτια είναι ευθεία και αντίστροφη πιέτα. Η ευθεία πιέτα ουσιαστικά σημαίνει ότι τα χτυπήματα στην κορυφή και το κατώτατο σημείο του χαρτοκιβωτίου διπλώνουν στην ίδια κατεύθυνση. Αφ' ετέρου, η αντίστροφη πιέτα είναι παρόμοια με την ευθεία πιέτα, εκτός από τις πτυχές χτυπημάτων στις αντίθετες κατευθύνσεις. Από την πτυχή του υλικού κόστους, το αντίστροφο κιβώτιο πιετών θα σώσει περισσότερο υλικό εγγράφου, κατά συνέπεια η τελική τιμή θα είναι χαμηλότερη. Από την πτυχή έξω να κοιτάξει, το ευθύ κιβώτιο πιετών θα φανεί καλύτερο επειδή δεν μπορείτε να δείτε τη ραφή από την μπροστινή πλευρά.

τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 0τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 1

 

 

2. Κατώτατο κιβώτιο κλειδαριών
Οι επιχειρήσεις που έχουν βαρύτερο ή ογκωδέστερα στοιχεία, όπως τα κεριά ή τα καλλυντικά προϊόντα, επιλέγουν συχνά ένα κατώτατο κιβώτιο κλειδαριών για τη δύναμη. Υπάρχουν παραλλαγές του κατώτατου κιβωτίου κλειδαριών, αλλά θα έχουν χαρακτηριστικά ένα κατώτατο σημείο που παραμένει σφραγισμένο από τα χτυπήματα που κλειδώνουν από κοινού. Αυτός ο μηχανισμός διαμορφώνει μια ισχυρότερη βάση.

τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 2

 

3. Κιβώτια τελών σφραγίδων
Παρόμοιο με το κατώτατο κιβώτιο κλειδαριών, ένα σφραγισμένο τέλος είναι ένα ακόμα ισχυρότερο χαρτοκιβώτιο που εξασφαλίζει ασφάλεια προϊόντων. Τα χαρτοκιβώτια τελών σφραγίδων παραμένουν σφραγισμένα χρησιμοποιώντας μια κόλλα. Αυτά τα χαρτοκιβώτια είναι πιό κοινά για τα προϊόντα που πρέπει να σφραγιστούν κατά την διάρκεια της αγοράς. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τα δημητριακά, μπισκότα, το κατοικίδιο ζώο μεταχειρίζεται, και καθαρίζοντας προμήθειες.

τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 3

 

4. Κιβώτιο πιετών και γλωσσών
Αυτό το ύφος συγκεντρώνεται γενικά, γεμίζουν, και σφραγίζεται με το χέρι. Επίσης όπως την κλειδαριά, η πιέτα και το κιβώτιο γλωσσών σχεδιάζονται για να αντισταθούν τον τραχύ χειρισμό χωρίς αποσύνδεση.

τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 4

 

5. Κιβώτιο κρεμαστρών
Ψάχνοντας έναν μεγάλο τρόπο να ενισχυθεί το αγαπημένο κατάστημά σας σώστε το διάστημα ραφιών; Στέλνοντας μεμονωμένα στοιχεία ή μικρότερες batch στα καταστήματα ή τους πελάτες; Ένα κιβώτιο κρεμαστρών είναι μια έξοχος-κατάλληλη επιλογή, η οποία κλείνει από τη μία πλευρά και έχει έπειτα ένα μικρό διάστημα γάντζων σε άλλο, έτσι μπορεί να κρεμάσει από τις ράβδους μετάλλων στα καταστήματα. Ιδανικό για τα μικρά κομμάτια της τεχνολογίας, των εργαλείων, και ακόμη και μερικών καλλυντικών!

τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 5

 

6. Κιβώτιο μαξιλαριών

Ο ακόλουθος είναι μια μοναδική μορφή και χρησιμοποιείται για τα καλλυντικά κιβώτια συνήθειας, τα κιβώτια τροφίμων συνήθειας (κιβώτια καραμελών συνήθειας), και τα λιανικά κιβώτια συνήθειας.

τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 6

7. Two-piece κιβώτια

          Όπως το όνομα υπονοεί, αυτός ο τύπος διπλώματος του χαρτοκιβωτίου έχει τα χωριστά μισά κορυφών και κατώτατων σημείων. Ο δίσκος και η τακτοποίηση καπακιών για να δημιουργήσει μαζί τους διπλούς τοίχους, που κατασκευάζουν αυτόν τον τύπο διπλώματος του χαρτοκιβωτίου μια ιδανική επιλογή για τη συσκευασία των προϊόντων πολυτέλειας υψηλός-τελών όπως το κόσμημα, τον ιματισμό, ή τις παρασκευές.

τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 7τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 8

8. Κιβώτιο Mailer

Το διπλοτειχισμένο τοπ κιβώτιο πιετών έχει το ένα ανοίγοντας στην κορυφή, με δύο κλείνοντας χτυπήματα που διπλώνουν στο κατώτατο σημείο του κιβωτίου με μια κλειδαριά τριβής.

τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 9τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 10

9. Κιβώτια με τις διακοπές συνήθειας

           Μια διακοπή ή knockout σε ένα διπλώνοντας χαρτοκιβώτιο αναφέρεται σε ένα στοιχείο σχεδίου όπου το χαρτόνι αποκόπτει του σχεδίου για να παρουσιάσει το περιεχόμενο μέσα στο κιβώτιο. Αυτή η διακοπή δημιουργείται μέσα στον κύβο περικοπών.

τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 11τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 12

 

10. Κιβώτιο συρταριών

Το κιβώτιο παράγεται σε δύο μέρη με το εσωτερικό συρτάρι που προορίζεται να προστατεύσει τα στοιχεία, δεδομένου ότι το άλλο μανίκι slipcase καλύπτει την κορυφή. Το συρτάρι που διπλώνει τα κιβώτια είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες συσκευασίας σας. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να συσκευάσετε ακίνδυνα τα προϊόντα, τα δώρα, και τα σαπούνια σας μεταξύ άλλων οικιακών στοιχείων.

τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 13τελευταία εταιρεία περί Κοινές μορφές του διπλώματος του κιβωτίου εγγράφου 14

      Τώρα ξέρετε τις διαφορετικές μορφές και τις χρήσεις μερικά από τα κοινά διπλώνοντας κιβώτια. εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να αξιολογήσετε ποιος τύπος θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σας. Τα όλα κιβώτιά μας είναι πλήρως εξατομικεύσιμα, και τα προϊόντα σας αξίζουν να έχουν τη μεγάλη συσκευασία. Εκπλήξτε τους πελάτες σας με τα κιβώτια που διακοσμούνται με το λογότυπό σας, χρώματα εμπορικών σημάτων, και τα σχέδια αντί του δοσίματος τους ακριβώς ενός κανονικού σαφούς κιβωτίου.

2021.4.23 από το Jessie

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+8618620200477