Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο

November 8, 2021

τελευταία εταιρεία περί Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο

Μπορούμε να δούμε τα ζαρωμένα κιβώτια παντού στη ζωή μας λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων τους, οι οποίες τους καθιστούν ιδανικούς για τη συσκευασία. Το ζαρωμένο χαρτόνι είναι προστατευόμενο από τους κραδασμούς και ανακυκλώσιμο. Το ζαρωμένο υλικό εγγράφου μπορεί να φέρει ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων των διαφορετικών βαρών και των μεγεθών. Μπορεί να προστατεύσει τα προϊόντα από την υγρασία και τη συντριβή κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας.

 

τελευταία εταιρεία περί Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο 0

 • Τι είναι ζαρωμένο χαρτόνι;

Το ζαρωμένο χαρτόνι αποτελείται από το βαλμένο σε στρώσεις, σχηματισμένο αψίδα έγγραφο που δημιουργείται με μια διαδικασία αποκαλούμενη «ράβδωση.»

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, ένα δύσκαμπτο, fluted στρώμα του εγγράφου στριμώχνεται μεταξύ δύο εξωτερικών στρωμάτων. Το πάχος μπορεί να κυμανθεί από ένα ενιαίο φύλλο σε 0,25 χιλ. ως βαρέων καθηκόντων διπλό wallboard 7,9 χιλ. σε παχύ. Τα κοινά μεγέθη φλαούτων είναι «Α», «Β», «Γ», «Ε» και «Φ» ή φλάουτο μικροϋπολογιστών.

 

τελευταία εταιρεία περί Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο 1

 • Εδώ είναι το διάγραμμα του πάχους των διαφορετικών φλαούτων του ζαρωμένου εγγράφου:

τελευταία εταιρεία περί Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο 2

τελευταία εταιρεία περί Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο 3

 

Μπορούμε να τυπώσουμε άμεσα στην επιφάνεια του ζαρωμένου κιβωτίου για να το κάνουμε ένα όμορφο συσκευάζοντας κιβώτιο για τα προϊόντα. Κατόπιν, τα προϊόντα δεν χρειάζονται τα πρόσθετα κιβώτια για να τα συσκευάσουν. Αυτό το άρθρο θα εισαγάγει το ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένο φλάουτο Ε στις καθημερινά ζαρωμένες λιανικές συσκευασίες, και θα σας βοηθήσει για να επιλέξει την καταλληλότερη συσκευασία σε NSWprint.

 

      Το κιβώτιο ε-φλαούτων έχει μια πολύ λεπτή κατασκευή, κατόπιν μπορεί να σώσει περισσότερο διάστημα αποθήκευσης και έχει την αντίσταση συντριβών. Τα ζαρωμένα Ε παράθυρα τύπων χρησιμοποιούνται συνήθως στη συσκευασία των καταναλωτικών αγαθών, των επιδείξεων, και του λιανικών παραθύρου και των τροφίμων.

 

 

1. Ζαρωμένο κιβώτιο επίδειξης

 

      Ένα ζαρωμένο κιβώτιο επίδειξης είναι ένας ιδανικός τρόπος να προωθηθεί το προϊόν σας με έναν οικονομικώς αποδοτικό τρόπο. Αυτά τα ελαφριά κιβώτια επίδειξης είναι ιδανικά για τις ευκαιρίες πώλησης σε πολλές λιανικές θέσεις. Αυτά τα κιβώτια επίδειξης μπορούν να είναι συνήθεια με σκοπό με τις διάφορες μεθόδους εκτύπωσης να κρατήσει σχεδόν οποιαδήποτε προϊόντα που προωθούν σε οποιοδήποτε ψιλικατζίδικο, το φαρμακείο, ή το περιβάλλον μανάβικων.

τελευταία εταιρεία περί Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο 4

τελευταία εταιρεία περί Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο 5

 

     2. Ζαρωμένο κιβώτιο πιετών

     Τα ζαρωμένα κιβώτια πιετών συνήθως ταιριάζουν με το κατώτατο σημείο ή τη γλώσσα κλειδαριών. Το κατώτατο σημείο κλειδαριών έχει χαρακτηριστικά ένα κατώτατο σημείο που παραμένει σφραγισμένο από τα χτυπήματα που κλειδώνουν από κοινού. Αυτός ο μηχανισμός διαμορφώνει μια ισχυρότερη βάση. Ενώ το κιβώτιο πιετών και γλωσσών σχεδιάζεται για να αντισταθεί τον τραχύ χειρισμό χωρίς αποσύνδεση. Συχνά χρησιμοποιημένος από τις επιχειρήσεις που έχουν τα βαρύτερα ή ογκωδέστερα στοιχεία, όπως τα κεριά, τα καλλυντικά προϊόντα, ή τα μπουκάλια.

τελευταία εταιρεία περί Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο 6

τελευταία εταιρεία περί Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο 7

 

3. Ζαρωμένο mailer κιβώτιο

Τα ζαρωμένα mailer κιβώτια μπορούν να διπλωθούν επάνω χρησιμοποιώντας την αυλάκωσή τους χωρίς οποιαδήποτε κόλλα, και είναι εύκολα να διπλώσουν. Επιτρέπουν σε σας για να δημιουργήσουν μια επαγγελματική εμφάνιση κατά τη ναυτιλία των προϊόντων σας. Χρησιμοποιημένος για ποικίλες συσκευασίες συμπεριλαμβανομένης της σοκολάτας, του ιματισμού, των κεριών, των τροφίμων κατοικίδιων ζώων, και των προϊόντων δώρων. Γιατί καλείται κιβώτιο mailer, επειδή είναι πολύ ισχυρό για να ταχυδρομήσει οποιαδήποτε προϊόντα μέσα στο κιβώτιο; Εάν το προϊόν σας είναι βαρύ και μεγάλο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το β-φλάουτο για να το κάνουμε επίσης.

τελευταία εταιρεία περί Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο 8τελευταία εταιρεία περί Η χρήση του ε-φλαούτου ζάρωσε το κιβώτιο 9

 

     Σε NSWprint, μπορούμε να προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία της ζαρωμένης συσκευασίας χαρτονιού καθώς επίσης και ζαρωμένων των   κιβωτίων για τη ναυτιλία. Από τα μικρά κιβώτια δώρων στα λιανικά κιβώτια, και τα ισχυρά στέλνοντας κιβώτια, προσαρμόζουμε ένα ζαρωμένο κιβώτιο για να ανταποκριθούμε στην κάθε ανάγκη σας ναυτιλίας ή συσκευασίας. Και επίσης, μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπο και την εικόνα σας και εξωτερικά και εσωτερικά. Επισκεφτείτε τον ιστοχώρο μας το NSWprint.com για να βρείτε σήμερα τις λύσεις για όλες τις ανάγκες σας ναυτιλίας και συσκευασίας.

2021/11/8 από το Jessie

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+8618620200477