Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Μαλακή ελασματοποίηση αφής και ελασματοποίηση αντι-γρατσουνιών

July 27, 2023

τελευταία εταιρεία περί Μαλακή ελασματοποίηση αφής και ελασματοποίηση αντι-γρατσουνιών

NSWprint εκτάριοs μια ποικιλία της λήξης των αποτελεσμάτων για να βελτιώσει την εμφάνιση της τυπωμένης συσκευασίας. Επιλέγοντας το δικαίωμα τελειώστε είναι το κλειδί που κάνει σας πακέτοη γήρανση εμφανίζεται επαγγελματικότερη, και ενισχύοντας εντυπωσιακά το γενικό βλέμμα των προϊόντων σας. Ενώ η δημοφιλέστερη τυπωμένη ύλη τελειώνει στη βιομηχανία όπως την αποτύπωση σε ανάγλυφο, το σημείο το UV επίστρωμα, και ο τεμαχισμός μπορούν αληθινά να φέρουν το σχέδιό σας σε ένα πολυτελές επίπεδο, θα βρείτε τη μαλακή αφή Ελασματοποίηση και Αντι-γρατσουνιά Ελασματοποίηση δύο πρωταρχικά παραδείγματα των φρέσκων, νέων ιδεών που κάνουν την είσοδό τους στον κόσμο εκτύπωσης.

Τι είναι μαλακή ελασματοποίηση αφής;

 

 

 

 

 

Κατά την περιγραφή μιας μαλακός-αφής τελειώστε, είναι δύσκολο να συλληφθεί πλήρως η ασυνήθιστη σύστασή του με τη γραπτή λέξη. Εντούτοις, πολλοί άνθρωποι το περιγράφουν όπως αισθαμένος όπως το κοντός-napped βελούδο, το ομαλό σουέτ, ή το μαλακό δέρμα αιγάγρων. Αλλά ανεξάρτητα από την ερμηνεία κάθε ατόμου, μια μαλακός-αφή τελειώνει σίγουρα τη διάκριση κερδών δεδομένου ότι υποκινεί την αίσθηση της αφής καθώς επίσης και την αίσθηση της θέας.

 

 

τελευταία εταιρεία περί Μαλακή ελασματοποίηση αφής και ελασματοποίηση αντι-γρατσουνιών 0

 • Οφέλη τη μαλακή ελασματοποίηση αφής:

 1. Η μαλακή ελασματοποίηση αφής μπορεί να μειώσει την πιθανότητα της σμίλευσης τονωτικού και του κατσαρώματος γωνιών.
 2. Το κατασκευασμένο τέρμα μεταλλινών της ελασματοποίησης βελούδου είναι ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς επίσης και τις γρατσουνιές και γρατζουνίζει.
 3. Η μαλακή ελασματοποίηση αφής δίνει σε κάθε τυπωμένο κομμάτι ένα λουξ τέρμα που ένας πελάτης μπορεί να δει και να αισθανθεί. Η προφανής οπτική διαφορά θα κάνει τα υλικά σας συσκευασίας ή μάρκετινγκ να ξεχωρίσουν από το πλήθος.

τελευταία εταιρεία περί Μαλακή ελασματοποίηση αφής και ελασματοποίηση αντι-γρατσουνιών 1

 • Μειονεκτήματα της χρησιμοποίησης της μαλακής ελασματοποίησης αφής:

 1. Λόγω του τέρματος μεταλλινών της μαλακής αφής, τα χρώματα θα εμφανιστούν πιό θαμπά από αρχικά τυπωμένα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να θεωρηθεί όφελος όταν θέλετε να δώσετε περισσότερο βάθος στα υλικά σας. Εντούτοις, εάν τα υλικά τυπωμένων υλών σας είναι πλούσια σε χρώμα, η ελασματοποίηση θα χαμηλώσει τα χρώματά σας.
 2. Όπως είναι γνωστός με τις περισσότερες προσαρμογές, η μαλακή ελασματοποίηση αφής είναι ένα συμπληρωματικό κόστος. Συγκρινόμενη για να σχολιάσει και η ελασματοποίηση μεταλλινών, μαλακή αφή θεωρείται πιό πολυτελής επιλογή διαθέσιμη. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι θα έρθει σε ένα ελαφρώς σημείο υψηλότερων τιμών από τις άλλες επιλογές. Παραδείγματος χάριν, η ελασματοποίηση μεταλλινών είναι περίπου το μετρητή USD$0.07/square, αλλά η ελασματοποίηση μαλακός-αφής είναι περίπου το μετρητή USD$0.28/square.

τελευταία εταιρεία περί Μαλακή ελασματοποίηση αφής και ελασματοποίηση αντι-γρατσουνιών 2

Τι είναι ελασματοποίηση αντι-γρατσουνιών;

Ενώ πολλοί δημιουργοί προτιμούν το βλέμμα μιας μεταλλίνης τελειώστε, ένα μειονέκτημα είναι ότι τείνει να παρουσιάσει σημάδια ευκολότερα από μια ερμηνεία τελειώνει – ειδικά στις μεγάλες περιοχές του στερεού χρώματος. Για να αποφύγετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ελασματοποίηση μεταλλινών αντι-γρατσουνιών αντί της τυποποιημένης ελασματοποίησης μεταλλινών μας, που κρατά τις γρατσουνιές και γρατζουνίζετε από την επιρροή τον αισθητικού του σας τυπωμένη συσκευασία.Μπορείτε να δείτε αισθητικά εκεί δεν είστε πολλή διαφορά μεταξύ των δύο – αλλά βεβαιώνεται, οι προσφορές επιλογής «αντι-γρατσουνιών» περισσότερη προστασία.

τελευταία εταιρεία περί Μαλακή ελασματοποίηση αφής και ελασματοποίηση αντι-γρατσουνιών 3

 • Οφέλη της ελασματοποίησης αντι-γρατσουνιών
 1. Με αυτό το ματ τέρμα, τα βρώμικα δακτυλικά αποτυπώματα θα κρατηθούν στον κόλπο και θα αφήσουν την τυπωμένη ύλη σας με μια καθαρή εμφάνιση. Αυτή η τεχνική λήξης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται πέρα από τις σκοτεινότερες τυπωμένες περιοχές, δεδομένου ότι τα σκοτεινότερα χρώματα τείνουν να παρουσιάσουν τα σημάδια και γρατσουνιές περισσότερο από τα ελαφρύτερα χρώματα.
 2. Ταυτόχρονα προστατεύοντας τη συσκευασία σας, η ελασματοποίηση αντι-γρατσουνιών επίσης εξασφαλίζει ότι οι τυπωμένες ύλες σας έχουν τραγανός και σαφής να κοιτάξουν, η παραγωγή τους που απευθύνονται οπτικά ακόμα επίσης το χρηματοκιβώτιο από οποιεσδήποτε γρατζουνίζει.

τελευταία εταιρεία περί Μαλακή ελασματοποίηση αφής και ελασματοποίηση αντι-γρατσουνιών 4

 • Μειονεκτήματα της ελασματοποίησης αντι-γρατσουνιών

Η ελασματοποίηση αντι-γρατσουνιών τελειώνει μπορεί να είναι ακριβότερη από την κοινή ελασματοποίηση, έτσι μπορεί να μην είναι μια βιώσιμη λύση για την καθεμία. Η τιμή της ελασματοποίησης αντι-γρατσουνιών είναι περίπου το μετρητή USD$0.22/square ενώ η ελασματοποίηση μεταλλινών είναι μετρητής USD$0.07/square.

 

Υπάρχει ανταγωνισμός μέσα σε κάθε βιομηχανία και μια αυξανόμενη ανάγκη να ξεχωρίσει. Πηγαίνοντας το πρόσθετο μίλι στις μικρές λεπτομέρειες μπορεί να αρπάξει την προσοχή του πελάτη. Η ειδική ελασματοποίηση θα δώσει κάθε τυπωμένο κομμάτι που ένα ασφάλιστρο τελειώνει ότι ένας πελάτης μπορεί να δει και να αισθανθεί. Η προφανής διαφορά μεταξύ άλλων θα θέσει τα υλικά μάρκετίνγκ σας εκτός από τους ανταγωνιστές.

2023/7/27 από το Jessie

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+8618620200477