Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

RGB και χρώμα ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟΥ

April 19, 2021

τελευταία εταιρεία περί RGB και χρώμα ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟΥ

      Στην τελευταία περίπτωση, έχουμε εισαγάγει δύο τύπους μελανιών χρώματος εκτύπωσης (CMYK και Pantone) που χρησιμοποίησαν στον εκτυπωτή. Ενώ σε αυτήν την μετάβαση μπορείτε να μάθετε άλλοι δύο τύπους συστημάτων χρώματος που χρησιμοποίησαν στις προσωπικά κινητά συσκευές και τα όργανα ελέγχου υπολογιστών. Είναι RGB και χρώμα ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟΥ. Και το ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟ και RGB χρησιμοποιείται για να καθορίσει τα χρώματα μέσω του κώδικα. Δεν υπάρχει εύκολο να κρατηθεί το δικαίωμα χρώματος και συνεπής σε κάθε οθόνη υπολογιστή και την κινητή συσκευή. Κατά συνέπεια, χρησιμοποιούμε τα RGB και χρώματα ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟΥ για να επιτύχουμε αυτό. Καθένας που εργάζεται σε έναν υπολογιστή έχει δει αυτούς τους όρους που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν τους τύπους χρώματος, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι που είναι, πώς να τους χρησιμοποιήσουν, και τι η διαφορά είναι μεταξύ τους. Τώρα θα τρυπήσουμε με τρυπάνι κάτω από λίγο βαθύτερο, θα εξετάσουμε κάθε τύπο χρώματος χωριστά, και θα εξηγήσουμε τι είναι και πώς να τους χρησιμοποιήσει.

 

RGB (κόκκινος, πράσινος, μπλε)

     

      

     RGB είναι η διαδικασία από την οποία τα χρώματα καθίστανται στοντα οθόνη με τη χρησιμοποίηση των συνδυασμών κοκκίνου, πράσινα, και μπλε. Στον κόσμο των υπολογιστών, οι οθόνες TV, και οι κινητές συσκευές, RGB είναι το ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένο χρώμα. Στην παραδοσιακή θεωρία χρώματος, όλα τα άλλα χρώματα μπορούν να προέλθουν από τους συνδυασμούς αυτών των τριών, και θεωρήθηκε ότι αυτά τα τρία χρώματα δεν θα μπορούσαν να διαμορφωθούν από ένα μίγμα οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε χρωμάτων. Όταν αναμιγνύετε τις πλήρως διαποτισμένες εκδόσεις και των τριών χρωμάτων (κόκκινος, πράσινος, και μπλε) μαζί, παίρνετε το καθαρό λευκό. Όταν αφαιρείτε και τα τρία χρώματα εντελώς, παίρνετε μαύροι.

RGB είναι συγκεκριμένος για τις ψηφιακές εφαρμογές μόνο. Αυτό περιλαμβάνει τις κινητές συσκευές, τα όργανα ελέγχου υπολογιστών, τα lap-top, τη TV και τις οθόνες κινηματογράφων, τα παιχνίδια, και τα φωτισμένα σημάδια.

Γράφονται με τον ακόλουθο τρόπο:

χρώμα: RGB (0, 0, 0) /* ο Μαύρος *

χρώμα: RGB (255, 255, 255) /* λευκό *

 

ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟ (δεκαεξαδικό χρώμα)

 

 

Χρώματα ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟΥ χρήσης σχεδιαστών και υπεύθυνων για την ανάπτυξη συχνά στο σχέδιο Ιστού. Ένα χρώμα ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟΥ εκφράζεται ως συνδυασμός έξι-ψηφίων αριθμών και επιστολών που καθορίζονται από το μίγμα του κοκκίνου, πράσινων, και μπλε (RGB). Βασικά, ένας κώδικας χρώματος ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟΥ είναι μια στενογραφία για τις RGB τιμές του με λίγη γυμναστική μετατροπής μέσα - μεταξύ. 、 “”

Οι κώδικες χρώματος δεκαεξαδικού χρησιμοποιούν πραγματικά την ίδια αρχή με τους RGB κώδικες χρώματος, δεδομένου ότι και οι δύο καθορίζουν τα χρώματα χρησιμοποιώντας το RGB τρόπο χρώματος. Γράφονται σε έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο:

χρώμα: #000000 /* ο Μαύρος *

χρώμα: #FFFFFF /* λευκό *

 

 

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟΥ και RGB και όταν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον έναν ή άλλο τύπο χρώματος; Βασικά, η λειτουργία και των δύο τύπων χρώματος είναι η ίδια, σημαίνοντας και οι δύο θα επιδείξουν το ίδιο χρώμα.

 

Ποιο πρότυπο χρώματος θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω; Γενικά, η επιλογή ενός προτύπου χρώματος είναι μια αρκετά δευτερεύουσα απόφαση σχεδίου, αλλά τα καλά πράγματα γίνονται με πολλές μικρές αποφάσεις. Γενικά, οι κώδικες δεκαεξαδικού καθιστούν την αντίγραφο-συγκόλληση εύκολη και είναι μεγάλοι στις καταστάσεις όπου οι άνθρωποι πιθανώς δεν θα αναμιχθούν πάρα πολύ. RGB είναι κόσμιος για την αναγνωσιμότητα και χρησιμοποιείται καλύτερα όταν θα ήταν συμπαθητικό εάν ένας άνθρωπος θα μπορούσε μερικές φορές διαφάνεια τσιμπημάτων. Εκτός από αυτόν, είναι λίγο πολύ ένα θέμα προτίμησης. Υπάρχει αφθονία των ελεύθερων εργαλείων μετατροπής on-line. Απλά η αναζήτηση, «RGB στο ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟ» για να βρεί το ένα εσείς είναι άνετη με.

 

2021.4.19 από το Jessie

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+86 18620200477