Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές

March 5, 2021

τελευταία εταιρεία περί Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες σε NSWprint. Η επιχείρηση NSWprint ειδικεύεται σε σύνθετο, τη συνήθεια, και την εκτύπωση ειδικότητας και τελειώνει. Ένα μεγάλο ποσοστό των εργασιών μας περιλαμβάνει τα στοιχεία συνήθειας. Το ακόλουθο περιεχόμενο θα σας βοηθήσει για να μάθει περισσότερους για αυτές τις επιλογές που επιτρέπουν τα προϊόντα σας μάρκετινγκ standout για την ενισχυμένη αναγνώριση, μαρκάρισμα, και πωλήσεις:

 

 • Επιλογές εκτύπωσης

1. τυπωμένη ύλη 4c: όπως το όνομά του υπονοεί, 4 χρώματα μελανιού χρησιμοποιούνται στην εκτύπωση διαδικασίας 4-χρώματος. Αυτά τα τέσσερα χρώματα είναι κυανά, ροδανιλίνης, κίτρινα, και ο Μαύρος που είναι γνωστά συλλογικά ως CMYK. Η τυπωμένη ύλη είναι της υψηλότερης ποιότητας. Εδώ οι σύνθετες κλίσεις χρώματος μπορούν να τυπώσουν τα κιβώτιά σας έξοχα.

τελευταία εταιρεία περί Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές 0

2. UV τυπωμένη ύλη: Η UV εκτύπωση είναι μορφή ψηφιακής εκτύπωσης που χρησιμοποιεί τα υπεριώδη φω'τα για να ξεράνει ή να θεραπεύσει το μελάνι δεδομένου ότι είναι τυπωμένο. Ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης με τα τραγανά χρώματα και τις ζωηρές εικόνες. Στιγμιαία διαδικασία ξήρανσης από τα UV φω'τα για να αυξήσει την ικανότητα παραγωγής.

 

3. Τυπωμένη ύλη χρώματος Pantone: Το ταιριάζοντας με σύστημα Pantone (PMS) είναι ένα σύστημα χρώματος που βασίζεται σε πάνω από χίλια τυποποιημένα χρώματα μελανιού. Αυτός βοηθά να εξασφαλίσει θα πάρετε πάντα το χρώμα αναμένετε και ελαχιστοποιεί την παραλλαγή σε όλο το τρέξιμο τυπωμένων υλών.

 

 • Τελειώστε τις επιλογές

Η λήξη είναι η προστιθεμένης αξίας διαδικασία που πραγματοποιείται μετά από την εκτύπωση. Στην πραγματικότητα, το κρισιμότερο στοιχείο της διαδικασίας εκτύπωσης είναι η λήξη επειδή μπορεί να βοηθήσει να μετατραπεί «κοινή» «σε μοναδικό», και «συνηθισμένο» «σε εξαιρετικό».

 

1 . Ελασματοποίηση

Η ελασματοποίηση προσθέτει ένα πλαστικό επίστρωμα στο ολοκληρωμένο προϊόν. Είναι ένα ανθεκτικό τέρμα, που προσφέρει την προστασία από το ράγισμα και τη γρατζουνιά, και παρατείνει τη ζωή του στοιχείου. Περιλαμβάνει την ελασματοποίηση μεταλλινών και σχολιάζει την ελασματοποίηση.

τελευταία εταιρεία περί Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές 1

 

2. Λουστράρισμα

Αυτό είναι μια από χρησιμοποιημένη τελειώνει στην εκτύπωση. Ένα βερνίκι τελειώνει είναι ένα άχρωμο επίστρωμα είτε σχολιάζει, μεταλλίνη, μετάξι, είτε σατέν – εφαρμόζεται να ενισχυθεί το βλέμμα και η αίσθηση ενός σχεδίου και μπορεί επίσης να προστατεύσει το έγγραφο από το ένδυση-και-δάκρυ.

 

3. Σημείο UV

Το σημείο UV είναι μια υψηλή ερμηνεία τελειώνει ισχύων για τις συγκεκριμένες περιοχές ενός προϊόντος τυπωμένων υλών. Το αποτέλεσμα δημιουργεί την ισχυρή αντίθεση, που κάνει την την τέλεια επιλογή.

τελευταία εταιρεία περί Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές 2

τελευταία εταιρεία περί Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές 3

 

4. Καυτή σφράγιση φύλλων αλουμινίου

Η σφράγιση φύλλων αλουμινίου είναι η χρήση ενός ελατού μεταλλικού υλικού που εφαρμόζεται στην επιφάνεια τυπωμένων υλών με τη χρησιμοποίηση της θερμότητας και της πίεσης. Χρησιμοποιείται συνήθως για να ενισχύσει την τυπογραφία και τα λογότυπα, και υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων και των συστάσεων διαθέσιμων.

τελευταία εταιρεία περί Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές 4

τελευταία εταιρεία περί Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές 5

 

5. Αποτύπωση σε ανάγλυφο

Γενικά, η αποτύπωση σε ανάγλυφο αναφέρεται στην αύξηση των μερών της σελίδας για την έμφαση και τη σύσταση. Συχνά, η αποτύπωση σε ανάγλυφο μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τεχνικές εκτύπωσης όπως η σφράγιση φύλλων αλουμινίου για να ενισχυθούν τα αποτελέσματα και των δύο τεχνικών.

τελευταία εταιρεία περί Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές 6

Υπάρχουν πολύ περισσότερα τέρματα που μπορούμε να προσφέρουμε όπως η ακτινοβολία, κρύα σφράγιση φύλλων αλουμινίου, τεμαχισμός, ελασματοποίηση μαλακός-αφής, και ούτω καθεξής. Θα δημιουργήσουμε τις δυνατότητες που είναι απεριόριστες ειδικά εάν μπορείτε να παρέχετε τις μοναδικές ιδέες σας να μας βοηθήσετε να τελειώσουμε το πρόγραμμά σας.

 

6. Ακτινοβολία

τελευταία εταιρεία περί Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές 7

τελευταία εταιρεία περί Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές 8

 

7. Κρύασφράγισηφύλλων αλουμινίου

τελευταία εταιρεία περί Οι επιλογές εκτύπωσης και τελειώνουν τις επιλογές 9

2021.3.5 από το Jessie

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+8618620200477