Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Πώς να παραγάγει τη συσκευασία σωλήνων εγγράφου;

May 7, 2021

τελευταία εταιρεία περί Πώς να παραγάγει τη συσκευασία σωλήνων εγγράφου;

      Οι σωλήνες εγγράφου έχουν γίνει μια τάση της σφαιρικής συσκευάζοντας βιομηχανίας με τα χαμηλού κόστους, ευπροσάρμοστα, και φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους. Μην εξετάστε ένα μικρό έγγραφο μπορεί, είναι πολύ απλό να εξεταστεί. Αλλά στην πραγματικότητα, η πρόοδος της κατασκευής των δοχείων εγγράφου είναι περίπλοκη. Σήμερα, θα εισαγάγουμε ότι πώς να κάνουμε έναν σωλήνα εγγράφου:

Βήμα 1: Κυλήστε το σωλήνα

Μέσω των πολλαπλάσιων περικαλυμμάτων ή των επαναστάσεων ενός ή περισσότερων Ιστών χαρτιού ή των κορδελλών γύρω από mandrel χάλυβα, διάφορες στρώματα ή πτυχές του χαρτιού ή του χαρτονιού είναι τοποθετημένα σε στρώματα μαζί γύρω από mandrel χάλυβα για να διαμορφώσουν τους άκαμπτους, υψηλής αντοχής σωλήνες ή τους πυρήνες ινών. Ο σωλήνας εγγράφου συσκευασίας είναι συνήθως 2 κομμάτια ή 3 κομμάτια, έτσι είναι απαραίτητο να κυληθεί το σχετικό μέγεθος του σωλήνα εγγράφου.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να παραγάγει τη συσκευασία σωλήνων εγγράφου;  0

 

     Βήμα 2: Εφαρμόστε συγκολλητικό και ξεράνετε το σωλήνα

Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμοστεί η κόλλα στους ρόλους εγγράφου. Οι σωλήνες εγγράφου μπορούν να κρατήσουν τη μορφή τους και να παραμείνουν άθικτοι οφειλόμενοι στη χρήση της κόλλας στους ρόλους εγγράφου.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να παραγάγει τη συσκευασία σωλήνων εγγράφου;  1

 

    Βήμα 3: Κόψτε το σωλήνα

Ο σπειροειδής σωλήνας εγγράφου πληγών τροφοδοτείται την τέμνουσα μονάδα για να κόψει το σωλήνα εγγράφου στο ύψος που απαιτείται από τον πελάτη. Ένα περιστροφικό μαχαίρι ή ένα πριόνι θα βγεί στο σωλήνα και θα τον κόψει στο επιθυμητό μήκος. Το μήκος του σωλήνα εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ των μαχαιριών. Εάν οι μακρύτεροι σωλήνες πρόκειται να γίνουν, το διάστημα των μαχαιριών θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να παραγάγει τη συσκευασία σωλήνων εγγράφου;  2

 

      Βήμα 4: Επισυναμμένο έγγραφο εκτύπωσης

Αφότου κόβεται ο σωλήνας εγγράφου, το τυπωμένο ντυμένο έγγραφο πρέπει να συνδεθεί με το σωλήνα εγγράφου.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να παραγάγει τη συσκευασία σωλήνων εγγράφου;  3

 

      Βήμα 5: Συνδυάστε το σωλήνα εγγράφου

Το τελευταίο βήμα του σωλήνα εγγράφου είναι να συνδυαστεί ο εξωτερικοί σωλήνας και το καπάκι που καλύπτονται από το τυπωμένο έγγραφο με τον εσωτερικό πυρήνα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τα πλαστικά βουλώματα, τα καλύμματα μετάλλων, κ.λπ.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να παραγάγει τη συσκευασία σωλήνων εγγράφου;  4

 

      Θα εκτιμήσετε επίσης τις προστιθεμένης αξίας δευτεροβάθμιες διαδικασίες όπως η αποτύπωση σε ανάγλυφο, το σκάλισμα, η αυλάκωση, η σχισμή, και τα τεμαχίζοντας παράθυρα. Οι πυρήνες εγγράφου μπορούν να έχουν την περικοπή εγκοπών στις άκρες των σωλήνων για να διευκολύνουν το τύλιγμα και να ξετυλίξουν της ταινίας, της κασέτας, του υφάσματος, ή άλλων υλικών αποθεμάτων ρόλων. Οι ενάρξεις μπορούν να κοπούν στην πλευρά ενός εμπορευματοκιβωτίου σωλήνων εγγράφου και έπειτα μιας πλαστικής ταινίας που εφαρμόζονται στην εσωτερική διάμετρο για να παρέχει ένα παράθυρο για να δουν τα συσκευασμένα αγαθά μέσα. Η αποτύπωση σε ανάγλυφο παρέχει ένα αυξημένο σχέδιο στην επιφάνεια. Η λειτουργική αποτύπωση σε ανάγλυφο ή οι αυξημένες προσκρούσεις στην επιφάνεια ενός πυρήνα εγγράφου μπορεί να επιτρέψει στα υλικά Ιστού για να πιάσει καλύτερα την επιφάνεια πυρήνων κατά τη διάρκεια του τυλίγματος.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να παραγάγει τη συσκευασία σωλήνων εγγράφου;  5τελευταία εταιρεία περί Πώς να παραγάγει τη συσκευασία σωλήνων εγγράφου;  6

2021.5.7 από το Jessie

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+8618620200477