Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Πώς να επιλέξει μια κατάλληλη συσκευασία εγγράφου για τα προϊόντα σας

January 7, 2022

τελευταία εταιρεία περί Πώς να επιλέξει μια κατάλληλη συσκευασία εγγράφου για τα προϊόντα σας

   Έχετε ένα μεγάλο προϊόν, και τώρα πρέπει να προσελκύσετε τους πελάτες και να το πωλήσετε. Ο τρόπος το προϊόν που σας είναι συσκευασμένα παιχνίδια ένας εκπληκτικά βασικός ρόλος στο πώς οι καταναλωτές αποκρίνονται σε το. Η σωστή συσκευασία όχι μόνο προσελκύει τους καταναλωτές αλλά θα κρατήσει επίσης το χρηματοκιβώτιο προϊόντων σας στη μεταφορά. Όταν την επιλογή των σωστών υλικών για να συσκευαστούν τα προϊόντα σας, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με την πληρωμή της πολλής προσοχής στις λεπτομέρειες. Σε τελευταία ανάλυση, η συσκευασία που επιλέγετε για το προϊόν σας μπορεί ακριβώς να είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην παραγωγή του προϊόντος σας μια επιτυχία. Παρακάτω, παρουσιάζουμε έναν κατάλογο πραγμάτων που θα σας βοηθήσει για να επιλέξει τη σωστή συσκευασία για να διακρίνει το προϊόν σας στο ράφι.

 

1. Προσαρμογή του σωστού μεγέθους:

Το μέγεθος προϊόντων είναι ο κρισιμότερος παράγοντας στον υπολογισμό του μεγέθους κιβωτίων. Εάν το προϊόν σας έρχεται σε διάφορα μεγέθη, σας σιγουρευτείτε επίλεκτη συσκευασία που προσαρμόζεται για κάθε μέγεθος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τεθεί η μικρότερη έκδοση ενός προϊόντος στο μεγαλύτερο κιβώτιο μεγέθους. Εάν να μην έχοντας καμία ιδέα για το κατάλληλο μέγεθος κιβωτίων, pls μας ελάτε σε επαφή με και μας πέστε το μέγεθος των προϊόντων σας, θα απασχοληθούμε σε το έξω.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να επιλέξει μια κατάλληλη συσκευασία εγγράφου για τα προϊόντα σας  0

 

    2. Εύρεση του σωστού υλικού:

Οι υλικές επιλογές συσκευασίας σας είναι ατελείωτες, αλλά πρέπει να καθορίσετε όποιος πρόκειται να αποδειχθεί η καλύτερη αντιστοιχία για το γενικό βάρος του προϊόντος σας τη διανομή και. Αυτά είναι τα πιό κοινά υλικά:

2.1 χαρτόνι:

Ντυμένο άσπρο χαρτόνι που χρησιμοποιείται για το δίπλωμα των δίσκων και των μανικιών χαρτοκιβωτίων. Αυτή η ελαφριά υλική άριστη εκτύπωση παραγωγών οδηγεί. Είναι καλύτερο όταν χρησιμοποιείται για τα τρόφιμα, το γαλακτοκομείο, τα καλλυντικά, τα φαρμακευτικά είδη, τα στοιχεία υλικού, και τα λιανικά προϊόντα. Για περισσότερες λεπτομέρειες pls χτυπήστε τον τύπο διπλώματος του παραθύρου.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να επιλέξει μια κατάλληλη συσκευασία εγγράφου για τα προϊόντα σας  1

 

     2.2 ζαρωμένο έγγραφο:

Ένας πίνακας που αποτελείται από το χαρτόνι με το fluted μέσο χαρτί που τοποθετείται σε στρώματα σε το. Είναι εύρωστο όμως εύκαμπτο. Είναι ιδανικό για τα προϊόντα, τα εύθραυστα ή/και βαριά στοιχεία, τα κιβώτια συνδρομής, τα στέλνοντας κιβώτια, και τις συσκευασίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες pls χτυπήστε τον τύπο ζαρωμένου εγγράφου.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να επιλέξει μια κατάλληλη συσκευασία εγγράφου για τα προϊόντα σας  2

 

2.3 χαρτόνι:

Μια από τις ακριβότερες επιλογές συσκευασίας, άκαμπτα κιβώτια φέρνει έναν αέρα της πολυτέλειας στο προϊόν σας, χάρι στην κατασκευή κορυφαίας ποιότητας τους. Αντίθετα από οποιους δήποτε άλλους που συσκευάζουν, τα άκαμπτα κιβώτια είναι δομημένα με το διακοσμητικό έγγραφο ειδικότητας που τυλίγεται ακριβώς γύρω από το χαρτόνι και κάθε πίνακας είναι χέρι που κολλιέται μαζί για να δημιουργήσει ένα κιβώτιο. Θα βρείτε χαρακτηριστικά αυτά τα κιβώτια τα επιτραπέζια παιχνίδια, smartphones, και άλλα αγαθά πολυτέλειας δεδομένου ότι είναι απίστευτα εύρωστοι. Για περισσότερες λεπτομέρειες pls χτυπήστε τον τύπο άκαμπτου παραθύρου εγγράφου.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να επιλέξει μια κατάλληλη συσκευασία εγγράφου για τα προϊόντα σας  3

 

      Αν και τα άκαμπτα κιβώτια είναι μια από τις ακριβότερες επιλογές εκεί έξω, παρέχουν την αντίληψη για την αξία σε οποιος δήποτε κρατούν. Λόγω της ποιότητάς τους η κατασκευή και δώρο-όπως αισθάνεται, οι πελάτες τείνουν να κρατήσουν επάνω στα κιβώτια για την αποθήκευση ή ακόμα και ως διακοσμητικό στοιχείο στα σπίτια τους.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να επιλέξει μια κατάλληλη συσκευασία εγγράφου για τα προϊόντα σας  4

 

3. Εντόπιση του σωστού ύφους:

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των μορφών συσκευασίας, με κάθε μια που γίνεται για να κρατήσει τα συγκεκριμένα προϊόντα, ειδικά στο συσκευάζοντας κόσμο συνήθειας. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα για να θυμηθεί κατά την επιλογή της σωστής συσκευασίας προϊόντων συνήθειας είναι να γίνει κατανοητός ο συγκεκριμένος φορέας σας. Οι συσκευασίες για τα προϊόντα των παιδιών πρέπει να είναι κινούμενα σχέδια και να ενδιαφέρουν, για μια των γυναικών πρέπει να είναι γοητευτικές ενώ για των ανδρών κάποιος πρέπει να είναι απλός.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να επιλέξει μια κατάλληλη συσκευασία εγγράφου για τα προϊόντα σας  5

τελευταία εταιρεία περί Πώς να επιλέξει μια κατάλληλη συσκευασία εγγράφου για τα προϊόντα σας  6

 

Οι επιχειρήσεις πέρα από μια ευρεία ποικιλία των βιομηχανιών χρησιμοποιούν τη συσκευασία συνήθειας ως καινοτόμο τρόπο να προσθέσει μια ευδιάκριτη αφή στα προϊόντα τους, ιδιαίτερα προϊόντα που φαίνονται παρόμοια από τον κατασκευαστή με την κατασκευή. Η επιλογή της σωστής συσκευασίας για το προϊόν σας μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση. Αλλά οι καλές ειδήσεις είναι ότι υπάρχουν πολλές επιλογές να επιλέξουν από. Οι όλα λύσεις και τα σχέδια συσκευασίας μας μπορούν να προσαρμοστούν εντελώς για να εγκαταστήσουν και το προϊόν σας και το εμπορικό σήμα σας. Μας ελάτε σε επαφή με και μας πέστε τις ιδέες σας, θα τις αφήσουμε να έρθουν αληθινός.

 

7 Ιανουαρίου 2022

από το Jessie

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+8618620200477