Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Χρώματα CMYK και Pantone

April 8, 2021

τελευταία εταιρεία περί Χρώματα CMYK και Pantone

Η δύναμη του χρώματος πρέπει να είναι δεν υποτιμά ποτέ στο μάρκετινγκ. Σκεφτείτε το εμπορικό σήμα κόκα κόλα ®. Τί χρώμα βλέπετε; Εάν είστε όπως τους περισσότερους ανθρώπους, βλέπετε το κόκκινο χρώματος. Όχι μόνο οποιοδήποτε κόκκινο. Κόκκινο κοκ. Κατά συνέπεια, το χρώμα διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο σε μια καθιέρωση εμπορικών σημάτων και επιτρέπει σε σας για να χτίσει μια πιό προσωπική σύνδεση με τους καταναλωτές σας.

Η κράτηση του δικαιώματος χρώματος και συνεπής δεν είναι εύκολη. Υπάρχουν χιλιάδες σχεδιαστές, υπεύθυνοι για την ανάπτυξη, και εκτυπωτές που λειτουργούν του κοκ που συσκευάζει και που εμπορεύεται παγκοσμίως και υπάρχουν ατελείωτες ποικιλίες των κινητών συσκευών, των μηχανών αναζήτησης, των TV, και των μεθόδων εκτύπωσης που φέρνουν το εμπορικό σήμα κοκ. Τους χωρίστε σε δύο κατηγορίες: Τυπωμένη ύλη και στην οθόνη. CMYK και Pantone είναι για την τυπωμένη ύλη RGB και ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟ είναι για στοντα οθόνη. Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε μόνο για το CMYK και το Pantone. Ελπίζοντας μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερη το πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα για τη φυσική συσκευασία σας.

 

CMYK (κυανός, ροδανιλίνης, κίτρινος, βασικός)

Στάσεις CMYK για κυανό, ροδανιλίνης, κίτρινος, και το κλειδί. Στους όρους των λαϊκών (μη κληρικών), μπορείτε να σκεφτείτε αυτό όπως μπλε, κόκκινος, κίτρινος, και το Μαύρο. Το πρότυπο χρώματος CMYK καλείται επίσης το «χρώμα διαδικασίας» ή «τέσσερις-χρώμα».

τελευταία εταιρεία περί Χρώματα CMYK και Pantone  0

 

   Το χρώμα CMYK είναι πραγματικά ένα αποτέλεσμα του συνδυασμού των μικροσκοπικών σημείων τεσσάρων χρωμάτων μελανιού: κυανός, ροδανιλίνης, κίτρινος και ο Μαύρος είναι τυπωμένος. Τα μεγάλα και μικρά σημεία CMYK που επικαλύπτουν το ένα το άλλο μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων. Εάν έχετε μια ενίσχυση - γυαλί, μπορείτε να δείτε τα σημεία CMYK και πώς επικαλύπτουν το ένα το άλλο για να καταστήσουν το τελικό χρώμα διαφορετικό. Εδώ είναι οι δύο εικόνες για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε.

τελευταία εταιρεία περί Χρώματα CMYK και Pantone  1

τελευταία εταιρεία περί Χρώματα CMYK και Pantone  2

τελευταία εταιρεία περί Χρώματα CMYK και Pantone  3

 

PANTONE (PMS (ταιριάζοντας με σύστημα Pantone))

Το χρώμα CMYK συνδυάζεται από τα μικροσκοπικά σημεία, αλλά το χρώμα Pantone είναι ένα στερεό χρώμα. Εάν βλέπετε το τυπωμένο χρώμα Pantone μέσω μιας ενίσχυσης - γυαλί, δεν μπορείτε να βρείτε τα σημεία χρωμάτων αλλά μόνο αυτού στερεό χρώμα. Το χρώμα Pantone είναι ζωτικής σημασίας όταν θέλετε να κρατήσετε τα χρώματα της συσκευασίας σας συνεπούς. Τα εργοστάσια σχεδιαστών και εκτύπωσης σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα χρώματος Pantone, γίαυτό μερικά εμπορικά σήματα όπως το κοκ μπορούν πάντα να κρατήσουν το κόκκινο χρώμα κοκ το ίδιο πράγμα. Εάν θέλετε να επιλέξετε ένα χρώμα για το εμπορικό σήμα σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το Pantone.com ή να αγοράσετε ένα βιβλίο χρώματος Pantone στον ιστοχώρο τους: Το Pantone.com.

τελευταία εταιρεία περί Χρώματα CMYK και Pantone  4

τελευταία εταιρεία περί Χρώματα CMYK και Pantone  5

τελευταία εταιρεία περί Χρώματα CMYK και Pantone  6

 

Το ταιριάζοντας με σύστημα Pantone (PMS) είναι ένα τυποποιημένο σύστημα χρώματος που ξεσήκωσε την αγορά εκτύπωσης. Το χρωματικής προσαρμογής σύστημα Pantone εξασφάλισε ότι οι κατασκευαστές εκτύπωσης μπορούν σε όλο τον κόσμο να αναφερθούν στο ίδιο χρώμα και να αισθανθούν βέβαιοι στην ταιριάζοντας με δυνατότητά τους, παρά αυτοί δεν έρχεται σε επαφή με ποτέ άμεσα το ένα με το άλλο. Αυτήν την περίοδο, Pantone καυχάται συνολικά πάνω από 1.800 διαφορετικά χρώματα.

Πώς να επιλέξει τα σωστά βιβλία Pantone; Εδώ είναι ένας απλός τρόπος, εάν είστε σχεδιαστής ή ιδιοκτήτης εμπορικών σημάτων, και θέλετε να επιλέξετε το σωστό χρώμα για το λογότυπο εμπορικών σημάτων σας. Πρέπει να αγοράσετε το «στερεό χωρίς επίστρωση» βιβλίο ΟΔΗΓΩΝ ΤΥΠΟΥ και το στερεό βιβλίο ΟΔΗΓΩΝ ΤΥΠΟΥ «ντυμένο». Τα ντυμένα και χωρίς επίστρωση μέσα το έγγραφο που χρησιμοποίησε για να τυπώσει τα βιβλία Pantone. Κάποιο έγγραφο όπως το έγγραφο όφσετ και το άσπρο έγγραφο του Κραφτ (όπως το έγγραφο εκτυπωτών A4 σας) είναι χωρίς επίστρωση έγγραφο. Κάποιο έγγραφο όπως το στιλπνό έγγραφο και το έγγραφο περιοδικών που έχει ένα επίστρωμα πέρα από την επιφάνεια για να το καταστήσει smoothy καλείται ντυμένο έγγραφο. Εάν είστε ένα εργοστάσιο εκτύπωσης, χρειάζεστε επίσης τα χωρίς επίστρωση και ντυμένα βιβλία CMYK έτσι ώστε μπορείτε να ξέρετε πώς να αναμίξετε τα μελάνια CMYK για να συναντήσετε το τελικό αποτέλεσμα χρώματος.

 

Οι διαφορές μεταξύ CMYK και Pantone πρέπει να εξεταστούν κατά τον απόφαση ποιας διαδικασίας χρώματος στη χρήση. Για τα συνεπή χρώματα του μαρκαρίσματος και των λογότυπων, Pantone είναι μια καλύτερη επιλογή αλλά υψηλότερο κόστος. Για τις εργασίες τυπωμένων υλών όπου το ακριβές χρώμα δεν είναι μια ανησυχία, CMYK είναι η καλύτερη επιλογή και η χαμηλότερη τιμή. Όλοι εξαρτάται από τη φύση της εργασίας τυπωμένων υλών και των δημοσιονομικών περιορισμών. Εάν δεν έχετε καμία ιδέα που κάποια για να επιλέξει, εσείς μπορεί να μιλήσει σε μας για να ανακαλύψει που η επιλογή είναι καλύτερη για σας.

 

2021.4.1 από το Jessie

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+8618620200477