Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Επιλέξτε το υλικό των σωλήνων εγγράφου

June 1, 2021

τελευταία εταιρεία περί Επιλέξτε το υλικό των σωλήνων εγγράφου

Η συσκευασία σωλήνων εγγράφου γίνεται δημοφιλής συνολικά. Χρησιμοποιείται από τα περισσότερα κύρια εμπορικά σήματα και μπορεί να εξουσιάσει τη συσκευάζοντας βιομηχανία στο μέλλον. Οι σωλήνες χαρτονιού γίνονται από το ανακυκλωμένο έγγραφο της Kraft, έτσι το φυσικό χρώμα των σωλήνων είναι η καφετιά Kraft, αλλά μπορούμε να τυλίξουμε το διαφορετικό έγγραφο χρώματος επάνω στην επιφάνεια σωλήνων για να κάνουμε τη ζωηρόχρωμη συσκευασία σωλήνων, επάνω και μέσα και έξω από. Ο ακόλουθος θα σας παρουσιάσει 6 κοινά υλικά εγγράφου του σωλήνα εγγράφου.

 

1. Έγγραφο της Kraft

Το έγγραφο της Kraft έχει την προστασία του περιβάλλοντος, ανακύκλωση, οικονομία, και άλλα χαρακτηριστικά, με την ολόκληρη διεθνή αγορά στις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος συσκευασίας αυξάνονται, έγγραφο της Kraft με την υψηλής αντοχής, προστασία του περιβάλλοντος, την ιδιοκτησία κ.λπ., έχουν γίνει το προτιμημένο υλικό για τη συσκευασία κιβωτίων εγγράφου της Kraft. Υπάρχουν δύο χρώματα του εγγράφου του Κραφτ: καφετής και άσπρος. Το συνηθισμένο καφετί χαρτί της Kraft αποτελείται γενικά από τον ξύλινο πολτό. Το άσπρο χαρτί της Kraft αποτελείται από τη λεύκανση του ξύλινου πολτού.

τελευταία εταιρεία περί Επιλέξτε το υλικό των σωλήνων εγγράφου  0

τελευταία εταιρεία περί Επιλέξτε το υλικό των σωλήνων εγγράφου  1

 

2. Έγγραφο τέχνης, ή ντυμένο έγγραφο

Το άσπρο έγγραφο τέχνης είναι χρησιμοποιημένη εάν θέλετε να τυπώσετε ένα έργο τέχνης πλήρης-χρώματος, ακριβώς όπως αυτοί χρησιμοποιείται για να τυλίξει σε άλλα κιβώτια δώρων που συσκευάζουν επειδή το έγγραφο τέχνης είναι το καλύτερο κατάλληλο έγγραφο για την εκτύπωση για να πάρει το αποτέλεσμα ποιοτικής εκτύπωσης.

τελευταία εταιρεία περί Επιλέξτε το υλικό των σωλήνων εγγράφου  2

 

 

3. Χρυσό έγγραφο

Ακτινοβολήστε χρυσά πράγματα δίνει πάντα στους ανθρώπους μια αίσθηση της αριστοκρατίας και μπορεί γρήγορα να πιάσει τα μάτια των ανθρώπων, για να τυλίξει το σωλήνα εγγράφου σας με το χρυσό έγγραφο καρτών, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν αμέσως να παρατηρήσουν τα προϊόντα σας. Είναι μια καλή επιλογή για τα καλλυντικά προϊόντα.

τελευταία εταιρεία περί Επιλέξτε το υλικό των σωλήνων εγγράφου  3

 

 

4. Ασημένιο έγγραφο

Το ασήμι είναι μια δημοφιλής επιλογή για τα crafters και dazzlers όλων των ποικιλιών, δεδομένου ότι προσφέρει έναν ευδιάκριτο, upscale αίσθηση που κάνει όλα που αγγίζει την αίσθηση πρόσθετος-ειδική. Η έκκληση προσοχή-αρπαγής του ασημιού το καθιστά επίσης άριστο για τη χρήση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ.

τελευταία εταιρεία περί Επιλέξτε το υλικό των σωλήνων εγγράφου  4

 

 

5. Έγγραφο ειδικότητας

Το έγγραφο ειδικότητας είναι το έγγραφο που αποτυπώνεται σε ανάγλυφο με ένα συγκεκριμένο σιτάρι στην επιφάνεια έτσι ώστε το συνηθισμένο έγγραφο έχει τα χαρακτηριστικά. Οι σωλήνες εγγράφου ειδικότητας καινοτομούν η αίσθηση της αφής των συνηθισμένων σωλήνων εγγράφου.

τελευταία εταιρεία περί Επιλέξτε το υλικό των σωλήνων εγγράφου  5

 

 

6. Έγγραφο φύλλων αλουμινίου αργιλίου μέσα στο σκάφος της γραμμής

Οι σωλήνες εγγράφου ευρέως χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων επίσης. Το food-grade έγγραφο φύλλων αλουμινίου αργιλίου μας μέσα στο σκάφος της γραμμής είναι μια μεγάλη εσωτερική επιλογή σκαφών της γραμμής για τα τρόφιμα που πηγαίνουν άμεσα στη συσκευασία σωλήνων εγγράφου. Είναι το αέρας-ανθεκτικότερο των food-grade επιλογών σκαφών της γραμμής μας, εάν ένα εμπόδιο αέρα είναι μια ανησυχία για το προϊόν σας. Αυτά τα σκάφη της γραμμής δεν αντιδρούν με τα συσκευασμένα τρόφιμα στην επαφή. Βοηθά να αποτρέψει τη μόλυνση των συσκευασμένων τροφίμων και εξασφαλίζει ότι είναι φρέσκο και κατάλληλο για την ανθρώπινη κατανάλωση για περισσότερο.

τελευταία εταιρεία περί Επιλέξτε το υλικό των σωλήνων εγγράφου  6

 

 

Οι σωλήνες εγγράφου είναι φιλικά προς το περιβάλλον υλικά συσκευασίας. Έχουν ένα χαμηλότερο ίχνος άνθρακα από πλαστικό. Μπορούν επίσης να ανακυκλωθούν εύκολα και δεν συμβάλλουν στα τοξικά απόβλητα όπως το πλαστικό. Είναι επίσης ελαφριοί που επιτρέπει σε περισσότερα προϊόντα για να σταλεί με τα ίδια καύσιμα. Αυτός ο περαιτέρω μειώνει το ίχνος άνθρακά του.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερων για τους σωλήνες εγγράφου μας, μπορείτε να διαβάσετε τις μεταβάσεις πριν. Περίπου οι τύποι και τα εξαρτήματα σωλήνων, παρακαλώ διαβάζουν τους τύπους των σωλήνων εγγράφου περίπου τυπώνοντας και τελειώστε, παρακαλώ διαβάστε τις επιλογές εκτύπωσης και τελειώστε τις επιλογές.

2021.6.1 από το Jessie (το jessie@nswprint.com)

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+8618620200477