Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

3 τύποι των σωλήνων εγγράφου

March 22, 2021

τελευταία εταιρεία περί 3 τύποι των σωλήνων εγγράφου

   Η συσκευασία σωλήνων εγγράφου κερδίζει τη δημοτικότητα στον επιχειρησιακό κόσμο. Είναι ελαφρύ, εύκολο να μεταφέρει, ευνοϊκό για το περιβάλλον, και χρησιμοποιημένος από τις διάφορες βιομηχανίες όπως τα τρόφιμα και τα καλλυντικά. Οι σωλήνες εγγράφου φιαγμένοι από ανακυκλωμένο έγγραφο παίρνουν επίσης την έλξη, χάρι στην εστίασή τους στα δέντρα αποταμίευσης και μειώνουν τα στερεά απόβλητα.

Στο συσκευάζοντας τομέα, η συσκευασία σωλήνων εγγράφου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα καλλυντικά προϊόντα όπως την αρωματοποιία, διασκορπιστής, κραγιόν. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συσκευάσει τα τρόφιμα όπως το κρασί, τα πρόχειρα φαγητά, τις σοκολάτες, τις τσάντες σκονών και κολλαγόνων, και ούτω καθεξής. Η φαντασία της κοιτάζει μπορεί να πιάσει περισσότερους καταναλωτές και να είναι σημαντική κατά μήκος του ραφιού.

Για να έχει τους μαρκαρισμένους σωλήνες εγγράφου σας, είναι σημαντικό να είναι γνωστή κάποια βασική γνώση σωλήνων προτού να προχωρήσετε να επιλέξετε μια συσκευασία σωλήνων χαρτονιού για να συσκευάσετε τα προϊόντα σας, ένα κατάλληλο ύφος συσκευασίας θα ενισχύσει τον ανταγωνισμό και την ελκυστικότητα των προϊόντων σας.

Εδώ είναι οι μορφές σωλήνων εγγράφου:

 

1. Οι Two-piece συμπτύσσοντας σωλήνες παρέχουν τις άριστες οπτικές ευκαιρίες παρουσίασης για τα υλικά λιανικής συσκευασίας συνήθειάς σας. Ο μεγαλύτερος εξωτερικός» σωλήνας διαμέτρων «μπορεί να λειτουργήσει όπως μια σύντομη ΚΑΠ που παρέχει μια μοναδική συσκευασία ειδικότητας κοιτάζει στη συσκευασία σας.

τελευταία εταιρεία περί 3 τύποι των σωλήνων εγγράφου  0

 

2. Οι συμπτύσσοντας σωλήνες τρεις-κομματιού είναι επίσης γνωστοί ως «πλήρη τηλεσκόπια.» Μπορούν επίσης να έχουν περισσότερους από τρεις σωλήνες. Οι συμπτύσσοντας σωλήνες παρέχουν στη δύναμη τη διπλή κατασκευή τοίχων. Αυτοί οι σωλήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως τη φιλική προς το περιβάλλον δευτεροβάθμια συσκευασία για ποικίλα λιανικά προϊόντα για να δημιουργήσουν μια παρουσίαση υψηλών σημείων στους καταναλωτές. Παρέχουν επίσης στα προϊόντα την ανώτερη προστασία από τη θραύση και τη συντριβή κατά τη διάρκεια της διέλευσης στους μαγαζί λιανικής πώλησης.

τελευταία εταιρεία περί 3 τύποι των σωλήνων εγγράφου  1

 

3. Οι σύνθετοι συσκευάζοντας σωλήνες αποτελούνται από ένα σώμα σωλήνων που γίνεται από ανακυκλωμένο το 100% έγγραφο, που σφραγίζεται με τα πλαστικά βουλώματα, τα βουλώματα μετάλλων, ή δαχτυλιδιών και βουλωμάτων μετάλλων τις περατώσεις τριβής. Οι ευδιάκριτοι σύνθετοι σωλήνες προσθέτουν την αξία στα προϊόντα σας, που βελτιώνουν την παρουσία ραφιών και που επιτυγχάνουν τη μέγιστη καταναλωτική έκκληση.

 

3.1 τα πλαστικά βουλώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κατάλληλες περατώσεις τριβής και στις δύο άκρες των σωλήνων. Τα πλαστικά βουλώματα τελών δεν είναι βαθμός τροφίμων και δεν συστήνονται για την άμεση επαφή τροφίμων. Εάν ο βαθμός τροφίμων είναι μια ανησυχία, ένα βούλωμα τελών μετάλλων συστήνεται έντονα.

τελευταία εταιρεία περί 3 τύποι των σωλήνων εγγράφου  2

 

3.2 το τέλος βουλωμάτων μετάλλων είναι μια τρόφιμο-βαθμός-εκτιμημένη περάτωση τελών που αρμόζει βολικά στο εσωτερικό της συσκευασίας, που παρέχει μια σφιχτή τακτοποίηση τριβής. Το ανακυκλώσιμο βούλωμα μετάλλων χρησιμεύει να ξανασφραγίσει τη συσκευασία μετά από κάθε χρήση και δεν απαιτεί την πρόσθετη μετα-αφθονία εξοπλισμού. Σε σύγκριση με άλλες food-grade επιλογές περάτωσης τελών, το βούλωμα μετάλλων είναι διαθέσιμο σε μικρότερες ποσότητες, οι οποίες μπορούν να χρησιμεύσουν να μειώσουν τις γενικές δαπάνες συσκευασίας.

τελευταία εταιρεία περί 3 τύποι των σωλήνων εγγράφου  3

 

3.3 οι περατώσεις τριβής δαχτυλιδιών και βουλωμάτων μετάλλων κάνουν τις άριστες food-grade λύσεις συσκευασίας για τις σκόνες μιγμάτων ποτών και τα κονιοποιημένα τρόφιμα.

τελευταία εταιρεία περί 3 τύποι των σωλήνων εγγράφου  4

 

      Σαν επαγγελματικό συσκευάζοντας κατασκευαστή κιβωτίων σωλήνων κυλίνδρων χαρτονιού συνήθειας, παρέχουμε πολλές επιλογές προσαρμογής από τη δομή σωλήνων, καπάκι σωλήνων, ένθετο σωλήνων, στην εκτύπωση σωλήνων και τελειώνουμε για τις διαφορετικές απαιτήσεις συσκευασίας, είστε σε θέση να παρατηρήσετε εύκολα τη διαφορά και να βρείτε την καλύτερη επιλογή σωλήνων συνήθειας για τη συσκευασία εφαρμογής σας.

2021.3.22 από το Jessie

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+8618620200477