Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου

March 12, 2021

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου

      Φιαγμένα από ισχυρό χαρτόνι που επιστρώνεται με το τυπωμένο και εξωραϊσμένο χαρτί, το δέρμα, ή τα περικαλύμματα υφάσματος, τα άκαμπτα κιβώτια προσφέρουν ένα άριστο μίγμα της προστασίας προϊόντων και της αντιληπτής πολυτέλειας. Είναι διαθέσιμοι με ποικίλα εντυπωσιακά δομικά σχήματα, και η γραφική παράσταση για overwrap εγγράφου (εξωτικό φύλλο αλουμινίου ή texturized έγγραφο, χαρτόδετο ύφασμα, ή η τυπωμένη σαφής Λευκή Βίβλος) είναι σχεδόν ατελείωτη.

 

1. κιβώτιο καπακιών εκτόξευσης είναι ένα κιβώτιο με τα καπάκια και έναν δίσκο. Γενικά, αναφέρεται στα τοπ καπάκια και τον κατώτατο δίσκο, ή το αποσπάσιμο κιβώτιο οργάνωσης καπακιών άκαμπτο. Με την απλή δομή, οι μορφές κορυφών και κατώτατων σημείων απολαμβάνουν τη μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ της συσκευασίας των κιβωτίων. Αν και αυτό το ύφος κιβωτίων φαίνεται απλό, με τα διαφορετικές σχέδια και τις δομές, τα κιβώτια καπακιών εκτόξευσης θα μπορούσαν να ενεργήσουν στους διαφορετικούς ρόλους. Το καπάκι καλύπτει τον κατώτατο δίσκο. Πρέπει μόνο να δημιουργήσετε το μοναδικό έργο τέχνης για την εξωτερική επιφάνεια της κάλυψης. Αυτό καθιστά τη διαδικασία σχεδίου πολύ ευκολότερη.

 

1.1. Κιβώτιο καπακιών εκτόξευσης/2 κομμάτια άκαμπτων κιβωτίων

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 0

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 1

 

1.2. Κιβώτιο ώμων/κιβώτιο λαιμών

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 2

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 3

 

2. Τα αρθρωμένα άκαμπτα κιβώτια καπακιών, αποκαλούμενα επίσης τα κιβώτια μορφής βιβλίων ή άκαμπτα κιβώτια οργάνωσης, από το όνομα εσείς θα αναγνωρίσουν ότι το κιβώτιο μοιάζει με ένα βιβλίο, ανοικτός ή στενός το κιβώτιο όπως ένα βιβλίο. Κάνουμε πάντα το κιβώτιο με την περάτωση μαγνητών, την περάτωση κορδελλών, ή την περάτωση αυτοκόλλητων ετικεττών. Περιλαμβάνει τα άκαμπτα κιβώτια clamshell, ένα μαγνητικό κιβώτιο περάτωσης, και ένα μισό-καλυμμένο αρθρωμένο κιβώτιο καπακιών. Το καπάκι που αρθρώνεται βάση, κατόπιν αυτό είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τη. Με την περάτωση, αυτό το ύφος κιβωτίων θα μπορούσε να είναι πολύ άκαμπτο από το σας αναμενόμενο!

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 4

 

3. Γλιστρώντας άκαμπτο κιβώτιο επειδή το εσωτερικό μέρος του ανοίγει και κλείνει ακριβώς όπως ένα συρτάρι. Κατά συνέπεια, οι άνθρωποι το καλούν επίσης κιβώτιο συρταριών. Κοιτάζει ακριβώς όπως τα συρτάρια γραφείων κουζινών ή λουτρών. Τα περισσότερα εμπορικά σήματα προτιμούν αυτά τα γλιστρώντας κιβώτια συνήθειας για τη συσκευασία προϊόντων επειδή είναι ανθεκτικά και φαίνονται μεγάλα. Το ύφος ανοίγματος και κλεισίματος αυτών των άκαμπτων κιβωτίων είναι πολύ κομψό, ακριβώς απλά το τραβάτε προς σας για να το ανοίξετε και να το ωθήσετε για να το κλείσετε.

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 5

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 6

 

4. Το πτυσσόμενο άκαμπτο κιβώτιο χρησιμοποιείται από τους κατασκευαστές και τους λιανοπωλητές για τη συσκευασία προϊόντων. Αυτά τα κιβώτια σχεδιάζονται για τα διαφορετικά είδη της συσκευασίας προϊόντων δεδομένου ότι μπορούν να είναι εύκολα οργάνωση και είναι υπομένοντας. μπορεί να συσσωρευθεί και να αποθηκευτεί επίπεδο πρίν διπλώνει, το οποίο μειώνει πολύ το κόστος της αποθήκευσης και της μεταφοράς. Μπορείτε να τους προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας εμπορικών σημάτων και προϊόντων.

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 7

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 8

 

Παρεμβάλλει (χαρτόνι εγγράφου & αφρός & πλαστικό):

Καταστήστε την unboxing εμπειρία ακόμα ειδικότερη για τους πελάτες σας και προσθέστε και ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας και το μαρκάρισμα στο προϊόν σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τα ένθετα συνήθειας για τη συσκευασία όλων των μορφών, των μεγεθών, και του εύθραυστου.

 

1. Τα ένθετα χαρτονιού εγγράφου είναι ιδανικά για τα προϊόντα που είναι βαρύτερα και χρειάζονται λίγο περισσότερη προστασία, όπως τα μικρότερα μπουκάλια γυαλιού. Τα ζαρωμένα ένθετα μπορούν να τυπωθούν επάνω.

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 9

 

2. Τα ένθετα αφρού είναι καλύτερα για τα εύθραυστα στοιχεία όπως το κόσμημα, το γυαλί, ή η ηλεκτρονική. Τα ένθετα αφρού είναι πιό ελάχιστα τα φιλικά προς το περιβάλλον και δεν μπορούν να τυπωθούν επάνω. Τα ένθετα αφρού είναι διαθέσιμα μαύρος ή άσπρος.

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 10

 

3. Τα πλαστικά ένθετα δίσκων χρησιμεύουν ως μια ελαφριά επιλογή που παρέχει την προστασία από όλες τις γωνίες. Συνήθως χρησιμοποιημένος για τα τρόφιμα και τα ιατρικά προϊόντα.

τελευταία εταιρεία περί 4 τύποι άκαμπτων παραθύρων εγγράφου 11

 

      Οπτικά να απευθυνθούν και δομικά τα εντυπωσιακά, άκαμπτα κιβώτια μεταβιβάζουν μια αίσθηση του γοήτρου, της πολυτέλειας, της κομψότητας, και της ποιότητας, και είναι ιδανικά για τα μικρότερα, στοιχεία υψηλών σημείων όπως το κόσμημα ή η ηλεκτρονική. Πολλοί καταναλωτές κρατούν ακόμη και και επαναχρησιμοποιούν τα άκαμπτα κιβώτια μακριά μετά από την αρχική αγορά, και παροχή έτσι των άριστων ευκαιριών για τη μακροπρόθεσμη αναγνώριση προϊόντων/εμπορικών σημάτων.

 

2021.3.12 από το Jessie

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+8618620200477