Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Damon

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Τύποι ζαρωμένων εγγράφων

December 27, 2021

τελευταία εταιρεία περί Τύποι ζαρωμένων εγγράφων

      Το ζαρωμένο χαρτόνι είναι ένα εύρωστο υλικό συσκευασίας φιαγμένο από τρία στρώματα του εγγράφου του Κραφτ. Έχει ονομάσει για το εσωτερικό στρώμα του κυματιστού εγγράφου, αποκαλούμενο επίσης ζαρωμένο μέσο, το οποίο δίνει στο χαρτόνι τη δύναμή του. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, το εσωτερικό φύλλο τίθεται μέσω της corrugation διαδικασίας για να δημιουργήσει τα φλάουτα ή τις δύσκαμπτες πτυχές στο έγγραφο. Το ζαρωμένο μέσο είναι έπειτα κολλημένο μέσα - μεταξύ δύο φύλλων του εγγράφου του Κραφτ, τα οποία διαμορφώνουν τα εξωτερικά σκάφη της γραμμής.

 

      Χάρι στη δομή τρεις-στρώματος, το ζαρωμένο χαρτόνι είναι πολύ ισχυρότερο από το κανονικό χαρτόνι. Αυτή η κατασκευή ραβδώσεων χαρτονιού διαδραματίζει επίσης έναν ακέραιο ρόλο στην προστασία των στοιχείων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και την παρεμπόδιση των ζημιών. Οι κυρτές αψίδες που δημιουργούνται από αυτά τα φλάουτα καθιστούν τους πίνακες ανθεκτικούς και αντιστέκονται στην πίεση που εφαρμόζεται από οποιαδήποτε γωνία.

 

Ένας σε κυματοειδές πανό μπορεί να δημιουργηθεί με διάφορα διαφορετικά σχεδιαγράμματα φλαούτων. Τα πέντε πιό κοινά σχεδιαγράμματα φλαούτων είναι:

 

Α-φλάουτο: Appx 33 φλάουτα ανά το πόδι και μέτρα 5mm πάχος αρχικό ζαρωμένο σχέδιο φλαούτων.
Β-φλάουτο: Appx 47 φλάουτα ανά το πόδι και μέτρα 3mm πάχος.
Γ-φλάουτο: Appx 39 φλάουτα ανά το πόδι και μέτρα 4mm πάχος κοινός για τη ναυτιλία των χαρτοκιβωτίων.

 

Ε-φλάουτο: Appx 90 φλάουτα ανά το πόδι και μέτρα 1.5mm πάχος. Είναι πολύ εύκολο να διπλώσει και είναι άριστο για την εκτύπωση. Έχει χρησιμοποιήσει ως αρχική συσκευασία για τα λιανικά κιβώτια σε πολλές βιομηχανίες. Για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες του παραθύρου εγγράφου ε-φλαούτων pls χτυπούν την προηγούμενη μετάβαση η χρήση ζαρωμένων των ε-φλάουτο παραθύρων εγγράφου.

Φ-φλάουτο: Appx 125 φλάουτα ανά το πόδι και μέτρα 0.6mm πάχος. Επιτρέπει επίσης μια άριστη επιφάνεια για την εκτύπωση. για τη μικρή λιανική συσκευασία αλλά μη κατάλληλος για τα μεγάλα κιβώτια μεγέθους.

 

    Κατά γενική ομολογία, όσο μεγαλύτερο το μέγεθος φλαούτων, τόσο μείωση και η αντίσταση συμπίεσης αυτό προσφέρει. Όπως το φλάουτο Α, Β, και Γ, που χρησιμοποιείται συνήθως στα στέλνοντας χαρτοκιβώτια. Ενώ τα μικρότερα μεγέθη φλαούτων όπως το Ε και το Φ μπορούν να προσφέρουν τη μεγαλύτερη δύναμη και τη δομική ακεραιότητα αντί των προτύπων διπλώνοντας τα κιβώτια χαρτοκιβωτίων, συνήθως χρησιμοποιημένος στα λιανικά κιβώτια.

 

     Τα διαφορετικά σχεδιαγράμματα φλαούτων μπορούν να συνδυαστούν στο ένα κομμάτι του συνδυασμένου πίνακα, ο οποίος είναι διπλός-τοίχος-πολύ ανθεκτικότερος στο σπάσιμο όταν συσσωρεύεται. Αυτός ο τύπος ζαρωμένος χρησιμοποιείται συνήθως για τα μεγαλύτερα βιομηχανικά εμπορευματοκιβώτια ή τα βαρύτερα αντικείμενα. Μερικά κοινά διπλοτειχισμένα φλάουτα είναι EB (πάχος 4.5mm) και επειδή (πάχος 7mm).

 

      Το ζαρωμένο χαρτόνι είναι το υλικό της επιλογής για καθεμία που πρέπει να στείλει ή να συσκευάσει τα προϊόντα. Τώρα που έχετε μια κατανόηση των τύπων ζαρωμένων παραθύρων και μεγεθών ραβδώσεων, μπορείτε να επιλέξετε το ζαρωμένο χαρτόνι που είναι καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING
+86 18620200477