Αρχική Σελίδα Νέα

Διαδικασία εισαγωγής προϊόντων συσκευασίας εγγράφου

Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou NSW printing co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou NSW printing co.,ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή συνεργασία με τη νέα επιχείρηση εκτύπωσης Siwei. Έκαναν μια καλή εργασία στη βοήθεια με να τελειωθούν 40.000 κιβώτια δώρων PC εγκαίρως και στην καλή ποιότητα. :)

—— Μετρό του Kevin

Εκτιμώ αληθινά την προσπάθεια και τη γρήγορη δράση, που επιτρέπουν στην επιχείρησή μας για να συνεχίσω την παραγωγή και να μην χάσω οποιεσδήποτε πωλήσεις. Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη εργασία.

—— Clegg Μ.

Τοποθετήσαμε μια μικρή διαταγή σε τους και χρειάζομαι αυτά τα πεδία επειγόντως. Η νέα εκτύπωση siwei μπορεί να τελειώσει τα κιβώτιά μου νωρίτερα, το οποίο με βοηθά πολύ.

—— Paul GeorgeSurd

Θέλω πραγματικά να πω ότι σας ευχαριστήστε για να ανεχτεί τις πολυάριθμες κλήσεις μου σήμερα. Και σας ευχαριστήστε για να πάρει αυτών γίνοντων τόσο γρήγορα.

—— McKenzie Σελ.

Θέλησα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια σε παραγγελία πρόσφατη μας. Εκτιμώ πραγματικά όλη την πρόσθετη προσπάθεια που η ομάδα σας έβαλε στη λήξη από τη διαταγή μας.

—— Steven Ν.

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Διαδικασία εισαγωγής προϊόντων συσκευασίας εγγράφου
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαδικασία εισαγωγής προϊόντων συσκευασίας εγγράφου

Τυπωμένες συνήθεια διαδικασίες διαταγής Packging εγγράφου

 

 

Η εισαγωγή της συνήθειας τύπωσε το κιβώτιο εγγράφου και την τσάντα εγγράφου από την εκτύπωση Guangzhou NSW και η συσκευάζοντας επιχείρηση είναι αρκετά εύκολη εάν προγραμματίζετε να μειώσετε το κόστος συσκευασίας σας με τη διαταγή από μας. Δεδομένου ότι είμαστε προσανατολισμένος προς τις εξαγωγές κατασκευαστής προϊόντων εγγράφου συσκευάζοντας και είμαστε στη βιομηχανία πάνω από 10 έτη, καταλαβαίνουμε βαθειά τις ανησυχίες σας και τις ανάγκες σας.

 

Εδώ είναι το διάγραμμα επεξηγεί τη διαδικασία διαταγής και εισαγωγής σαφώς. Εάν διαβάσετε προσεκτικά, θα διαπιστώσετε ότι η διαδικασία διαταγής έχει ως σκοπό καλά να εξασφαλίσει ότι το ενδιαφέρον σας προστατεύεται καλά. Και η ποιότητα των κιβωτίων εγγράφου και των τσαντών εγγράφου είναι ακριβώς αυτό που αναμένετε. 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαδικασία εισαγωγής προϊόντων συσκευασίας εγγράφου  0

 

Πώς να διατάξει το τυπωμένες συνήθεια κιβώτιο εγγράφου και την τσάντα εγγράφου από μας;

 

1. Απόσπασμα τιμών

 

Δεδομένου ότι είμαστε ένα κορυφαίοι τυπωμένοι συνήθεια κιβώτιο εγγράφου της Κίνας και κατασκευαστής τσαντών εγγράφου, μπορούμε να έχουμε το πλεονέκτημα τιμών ενάντια στους μικρούς κατασκευαστές και τα εργοστάσια. Προκειμένου να αποκτηθεί το ακριβές απόσπασμα τιμών, σας χρειαζόμαστε για να παρέχουμε τα ακόλουθα specs. 

 

Έργο τέχνης: Μπορείτε να μας στείλετε το έργο τέχνης των προϊόντων, μπορούμε να ξέρουμε το μέγεθος, τη δομή και τις λεπτομέρειες εκτύπωσης χρώματος μέσω του έργου τέχνης. Είναι χρήσιμο για μας να πάρουμε την ακριβή τιμή εάν έχετε το φυσικό δείγμα. Οι πωλήσεις μας θα ελέγξουν το έργο τέχνης και θα σιγουρευτούν όλα είναι εντάξει για την εκτύπωση. Συνήθως, υπάρχουν ελλείποντα προβλήματα πηγών εάν το κείμενο στο έργο τέχνης δεν περιγράφεται και ο σχεδιαστής σας χρησιμοποιεί μερικές ειδικές πηγές. 

 

Ποσότητα: Από την οργάνωση μηχανών το κόστος για το άκαμπτο κιβώτιο εγγράφου είναι συνήθως πολύ υψηλό, 100-200USD. Επίσης, περίπου 200USD θα χρεωθεί κανονικά από τη ναυτιλιακή εταιρία για τις λιμενικές αμοιβές. Επομένως, δεν είναι αντάξιο για σας να εισαγάγεις τα κιβώτια από μας εάν η ποσότητα διαταγής σας είναι πάρα πολύ μικρή, επειδή το τελικό κόστος για μια μικρή διαταγή θα είναι πολύ υψηλό. Επομένως, η ελάχιστη ποσότητα διαταγής μας θα είναι 3000 κομμάτια εάν θα επιθυμούσατε να τοποθετήσετε μια διαταγή. Η τιμή θα είναι πολύ καλύτερη όταν η αύξηση ποσότητας.

 

Μέγεθος: Συνήθως, μέσω του έργου τέχνης των προϊόντων, μπορούμε να ξέρουμε το μέγεθος, τη δομή και τις λεπτομέρειες εκτύπωσης χρώματος μέσω του έργου τέχνης. Επίσης, χρειάζεστε να διευκρινίσετε εάν το μέγεθος είναι το εσωτερικό μέγεθος ή το εξωτερικό μέγεθος. Αυτό βεβαιώνει ότι το κιβώτιο ή η τσάντα εγγράφου εγκαθιστά το προϊόν σας τέλεια. 

 

Επιφάνεια που τελειώνει: Μπορούμε να κάνουμε τη λήξη επιφάνειας όπως την καυτή σφράγιση, υδάτινο επίστρωμα, UV, τεμαχισμένο παράθυρο σημείων, χρυσός/ασημώστε, η κόλλα ακτινοβολεί, αποτύπωση σε ανάγλυφο, κ.λπ. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε με σας ποια είδη λήξης θα επιθυμούσατε να εφαρμόσετε στην επιφάνεια. 

 

Με βάση τις λεπτομέρειες παρέχετε ανωτέρω, θα σας δώσουμε ένα απόσπασμα τιμών. Είμαστε συσκευάζοντας κατασκευαστής εγγράφου της Κίνας κορυφαίος τυπωμένος συνήθεια. Έχουμε το τεράστιο πλεονέκτημα τιμών ενάντια στα μικρά εργοστάσια και επίσης μπορούμε να εγγυηθούμε τον υψηλό - ποιότητα και υψηλή υπηρεσία. 

 

2. Παραγωγή και επιβεβαίωση δειγμάτων

 

Το δείγμα είναι σημαντικό όταν θέλετε να σιγουρευτείτε ότι όλα είναι καλά πριν από τη μαζική παραγωγή. Επίσης, το δείγμα είναι απαραίτητο για μας για να ταιριάξουμε με το χρώμα και άλλες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της μαζικής παραγωγής. Η προσαρμοσμένη παραγωγή δειγμάτων θα διαρκέσει περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες. Η αμοιβή δειγμάτων θα είναι γύρω από 100-200USD. Η αμοιβή δειγμάτων μπορεί να επιστραφεί όταν επιβεβαιώνεται η μαζική παραγωγή. Θα στείλουμε το δείγμα για να σας αφήσουμε να το επιβεβαιώσετε πριν από τη μαζική παραγωγή.

 

3. Κατάθεση για τη μαζική παραγωγή

 

Αφότου επιβεβαιώνετε το προϊόν δειγμάτων, τα πράγματα θα πάνε πιό ομαλά. Κάνετε την προκαταβολή πληρωμής περίπου 40-50% της συνολικής αμοιβής μαζικής παραγωγής και μπορούμε να αρχίσουμε την παραγωγή. Όταν η μαζική παραγωγή γίνεται, θα πάρουμε τις εικόνες της μαζικής παραγωγής για να σας αφήσουμε να ελέγξετε για την επιβεβαίωσή σας. 

 

4. Μαζική παραγωγή

 

Αυτό διαρκεί συνήθως περίπου 2 εβδομάδες ακόμα κι αν η ποσότητα διαταγής σας είναι περισσότερο από 100,000pcs. Η επιχείρηση εκτύπωσης Guangzhou NSW υπερηφανεύεται για την ικανότητά της στην κατασκευή του υψηλού - κιβώτια ποιοτικού εγγράφου, τσάντες εγγράφου, σωλήνες εγγράφου και άλλα συσκευάζοντας προϊόντα εγγράφου. Ακόμη και για το πτυσσόμενο άκαμπτο κιβώτιο ώμων που χρειάζεται πολλή χειροποίητη διαδικασία για να κολλήσει, μπορούμε να παραγάγουμε γύρω από 60,000pcs- 80,000pcs την εβδομάδα.

 

5. Επιθεώρηση

 

Όταν η μαζική παραγωγή γίνεται, σας καλωσορίζουμε για να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας για να επιθεωρήσουμε τα αγαθά. Συνήθως ο πελάτης μας μας αφήνει να πάρουμε πολλές εικόνες της μαζικής παραγωγής για να τους αφήσει να επιβεβαιώσουν. Μερικοί από τους πελάτες μας έχουν μια επιχείρηση πρακτόρων που μπορεί να επιθεωρήσει τα αγαθά για τους

 

6. Ναυτιλία

 

Όλη που πρέπει να κάνετε για τη ναυτιλία είναι να βρεθεί μια καλή επιχείρηση αποστολέων φορτίου για να φροντίσει τα στέλνοντας στοιχεία για σας. Εάν δεν θέλετε να ενοχληθείτε με αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε την επιχείρηση αποστολέων φορτίου μας. Μπορείτε να συγκρίνετε τη ναυτιλία και να κερδίσετε τα χρήματά σας. 

 

Ερευνάτε το στέλνοντας φορτίο: τα έξοδα αποστολής χρεώνονται από τη στέλνοντας επιχείρηση αποστολέων και υπολογίζονται βασισμένος στον πραγματικούς όγκο και το βάρος των αγαθών. Όταν η μαζική παραγωγή γίνεται, θα σας στείλουμε τα συσκευάζοντας στοιχεία, κατόπιν μπορείτε να κάνετε μια έρευνα για το φορτίο θάλασσας με τη στέλνοντας επιχείρηση αποστολέων. 

 

Εκδίδουμε τη μορφή κράτησης: Αφότου επιβεβαιώνετε το κόστος φορτίου, κατόπιν η στέλνοντας επιχείρηση αποστολέων θα μας έρθει σε επαφή με για να τους στείλει το booing έντυπο, κατόπιν θα κρατήσουν το σκάφος και θα χειριστούν το υπόλοιπο των πραγμάτων για μας. 

 

Σας στέλνουμε το B/L: Όταν όλα τελειώνουν, η στέλνοντας επιχείρηση αποστολέων θα εκδώσει το B/L γύρω σε μια εβδομάδα μετά από τα φύλλα σκαφών ο λιμένας. Κατόπιν, θα σας στείλουμε την απελευθέρωση τηλετύπου B/L μαζί με τον κατάλογο συσκευασίας, εμπορικό τιμολόγιο σε σας για την επανάληψή σας των αγαθών.

Χρόνος μπαρ : 2016-06-13 10:33:33 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou NSW printing co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Damon

Τηλ.:: +86 18620200477

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)